Danmark vs Østrig optakt

10. oktober 2021

Danmark - Østrig optakt: Nu skal VM 2022 billetten sikres i Parken

Danmark møder Østrig i Parken tirsdag d. 12. oktober 2021 i VM 2022 kvalifikationen. Se Danmark - Østrig optakt, odds, spilforslag og bud på startopstillinger her.

Danmark vandt lørdag aften en forventet sejr i Moldova på 4-0, og dermed er Kasper Hjulmands tropper kun én sejr fra at sikre sig VM 2022-billetterne. Danmark har nemlig et syv points forspring ned til Skotland med kun ni point at spille om. Hvis Danmark slår Østrig i Parken tirsdag aften, vil kvalifikationen til VM 2022 i fodbold være en matematisk sikkerhed.

Sidst Danmark mødte Østrig i VM kvalifikationen skrev vi d. 31. marts i kalenderen, og her sejrede Danmark med hele 4-0 på Ernst Happel Stadion i Wien. Siden har Danmark stort set ikke lavet andet end at vinde, og vi stak som bekendt også næsen helt frem ved EM slutrunden i sommers. Der er altså gode grunde til at være optimister ift. at Danmark sikrer VM billetten med en sejr over Østrig på tirsdag.

Læs Danmark vs Østrig optakt forneden, hvor vi er klar med vores spilforslag til odds på Danmark mod Østrig samt bud på de to landes startopstillinger i kampen i Parken.

Spil hos bet365*

Danmark vs Østrig optakt

 

Odds på Danmark mod Østrig

Danmark - Østrig
VM 2022 Kvalifikation
Kampstart:
Tirsdag d. 12. oktober kl 20:45
TV:
Kanal 5
Dommer:
Ivan Kružliak (SVK)
Assistenter:
Branislav Hancko (SVK)
Jan Pozor (SVK)
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
1.45 4.33 6.50
Over/Under 2,5 mål
2.00 - 1.80
Spil hos bet365*

 

Danmark vs Østrig spilforslag

Spilforslag:

Danmark var flyvende i 1. halvleg mod Moldova, og det kan de meget vel være igen her mod Østrig. Danmark har nemlig været gode startere på hjemmebanen i Parken i de seneste kampe, hvor de førte 2-0 ved pausen mod Skotland og 3-0 mod Israel. 

Med udsigten til at kvalificere sig til VM 2022 med en sejr, vil Danmark formentlig komme blæsende fra første fløjt for at hente den adgangsgivende sejr. Østrig er tvunget til at vinde, hvis de vil med til VM, men det betyder ikke nødvendigvis at de kommer til at stå offensivt fra start. Hvis Østrig kan holde 0-0 et godt stykke ind i kampen, kan de satse lidt mere i anden halvleg i forsøget på at hente en 1-0 sejr i de døende minutter. Men vi tror Danmark lukker og slukker Østrigs VM-drømme ved at bringe sig foran inden pausen og selvfølgelig også at vinde kampen.

Derfor spiller vi Danmark til at føre ved pausen og vinde kampen på halvleg/fuldtid markedet. 1/1 på HT/FT giver odds 2.25 hos bet365.dk.

Spil hos bet365*

Danmark optakt

På en forrygende 1. halvleg sikrede Danmark en 4-0 sejr over Moldova lørdag aften, og selv om 2. halvleg blev en rodet affære der ikke levede op til de første 45 minutter, var det selvfølgelig en mere end godkendt præstation over 90 minutter af det danske landshold.

Andreas Skov Olsen åbnede scoringen efter 23 minutter, og godt 10 minutter senere kunne Simon Kjær gøre det til 2-0 fra straffepletten. Den danske Ballon d'Or nominerede kaptajn smaskede bolden ind via underkanten af overliggeren og efterlod den moldoviske keeper chanceløs mellem stængerne. Simon Kjær blev pillet ud i pausen, men det var allerede en del af kampplanen, såfremt Danmark var komfortabelt foran ved pausen. Der er altså ingen grund til at frygte for, at Simon Kjær ikke er klar til opgøret mod Østrig.

Den komfortable pauseføring blev cementeret af Christian Nørgaard (39') og Joakim Mæhle (44'), og der var reelt aldrig tvivl om udfaldet af opgøret.

Danmark har nu vundet alle syv kampe i VM 2022 kvalifikationen, og har undervejs scoret imponerende 26 mål. Det er en ny rekord for det danske landshold i VM-kvalifikationsregi. Den tidligere rekord blev sat i 2006, hvor Danmark scorede 24 mål i kvalifikationen til VM. Dengang brugte Danmark dog hele 12 kampe på at score de 24 mål.

Belgien og Tyskland holder i øvrigt rekord for flest scorede mål i VM kvalifikationen. De scorede begge svimlende 43 mål på deres vej til VM 2018 i Rusland. Den rekord når Danmark næppe i denne omgang, da det vil kræve yderligere 17 scoringer i de næste tre kampe. Til gengæld er der gode chancer for at Danmark kan forbedre den nye rekord med adskillige mål, når vi skal op mod Østrig, Færøerne og Skotland i de sidste tre kampe.

 

Østrig optakt

Østrig vandt også med 2-0 da de gæstede Moldova d. 1. september i år. Efterfølgende tabte de dog 5-2 i Israel og 1-0 hjemme mod Skotland. Dermed tabte Østrig vigtigt terræn i kampen om andenpladsen i gruppen, som nu synes langt borte. Østrig vandt dog lørdag aften med 2-0 på Færøerne, men de har stadig fire point op til skotterne på andenpladsen. Da Østrig allerede har spillet begge kampe mod Skotland, får de ikke chancen for at hale ind i en såkaldt seks-points-kamp. 

Man kan argumentere for, at VM 2022 kvalifikationen er så godt som overstået for Østrig. De vil selvfølgelig spille deres chance, så længe det er matematisk muligt at kvalificere sig, men faktum er, at de har brug for tre point i Parken mod Danmark. Uafgjort kan Østrig ikke bruge til meget, og derfor er de nødt til at komme frem over stepperne mod Danmark i jagten på tre point.

Spil hos bet365*

 

Startopstillinger: Danmark vs Østrig

Her ses vores forventede startopstillinger i Danmark - Østrig tirsdag d. 12. oktober 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

Danmarks og Østrigs startopstillinger bliver officielt bekræftet ca. en time før kampstart.

Danmark
(Forventet)
Østrig
(Forventet)
Kasper Schmeichel Daniel Bachmann
Daniel Wass David Alaba
Simon Kjær Martin Hinteregger
Andreas Christensen Aleksandar Dragovic
Joakim Mæhle Christopher Trimmel
Pierre Emile Højbjerg Stefan Ilsanker
Christian Nørgaard Florian Grillitsch
Thomas Delaney Christoph Baumgartner
Andreas Skov Olsen Konrad Laimer
Yussuf Poulsen Louis Schaub
Mikkel Damsgaard Marko Arnautovic

Spil hos bet365*