Danmark vs Moldova

9. oktober 2021

Moldova - Danmark optakt: Ny dansk storsejr mod moldoverne?

Danmark slog Moldova med 8-0 tilbage i marts i Herning, og mange forventer nok en ny storsejr mod moldoverne på Zimbru Stadium i Moldovas hovedstad, Chișinău lørdag aften. Se Moldova vs Danmark optakt med vores bud på spilforslag til odds på kampen.

Kasper Dolberg (x2), Mikkel Damsgaard (x2), Jens Stryger Larsen, Mathias Jensen, Robert Skov og Marcus Ingvartsen sikrede med deres mål for Danmark d. 28. marts en knusende 8-0 sejr over Moldova på MCH Arena i Herning. 5-0 førte Danmark dengang ved pausen, og moldoverne blev kørt fuldstændigt over fra start til slut i opgøret. 

Nu venter det omvendte opgør på Zimbru Stadium i Chișinău på lørdag, og spørgsmålet er, om Danmark igen kan hente en overlegen sejr mod de undertippede moldovere. Danmark er i hvert fald storfavoritter hos bookmakerne, hvor bet365 tilbyder odds 15.00 på Moldova, 8.00 på uafgjort og kun odds 1.14 på Danmark. Det siger sig selv, at man er nødt til at kigge på andre markeder, f.eks. handicap-odds, hvis man skal have valuta for skillingen med et spil på dansk sejr i Moldova.

Forneden er vi klar med Moldova - Danmark optakt, hvor vi kommer med vores bud på spilforslag til odds på landskampen lørdag aften.

Spil hos bet365*

Moldova vs Danmark optakt

 

Odds på Moldova vs Danmark

Moldova - Danmark
VM 2022 Kvalifikation
7. runde i Gruppe F
Kampstart:
Lørdag d. 9. oktober 2021 kl. 20:45
TV:
Kanal 5
Dommer:
João Pinheiro (POR)
Assistenter:
Tiago Costa (POR)
Bruno Alves Jesus (POR)
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
15.00 8.00 1.14
Over/Under 2,5 mål
1.50 - 2.50
Spil hos bet365*

 

Spilforslag: De bedste odds på Danmark mod Moldova

Spilforslag:

Da Danmark slog Moldova 8-0 i den omvendte kamp, var det Danmarks første landskamp mod Moldova. Moldova var før den kamp én af kun fire nationer under UEFA, som Danmark aldrig før havde mødt. De tre andre, som Danmark stadig har til gode at møde, er Andorra, Aserbajdsjan og San Marino. 

Man kan derfor sige, at vi har en perfekt statistik mod moldoverne. Den statistik forventer vi, der bliver bygget videre på lørdag aften. Moldova tabte dog kun med 2-0 hjemme mod Østrig i deres seneste hjemmekamp, og de tabte ligeledes kun med ét mål i de to udebanenederlag mod Skotland (1-0) og Færøerne (2-1) senest. Man skal derfor måske ikke forvente endnu en kæmpesejr til Danmark, men det kan bestemt heller ikke udelukkes.

Vi tror dog Danmark kan vinde med mindst 3-0 i kampen, og hos bet365 får man dobbelt op på pengene, hvis Danmark kan vinde med mindst tre mål flere end Moldova. Danmark -2,5 mål Asian Handicap står lige nu til et rundt odds 2.00, og det bliver vores første spilforslag.

Vores andet - og sidste - spilforslag til Moldova vs Danmark bliver, at Mikkel Damsgaard kommer på tavlen. Han scorede to gange i Herning i det omvendte møde, og vi tror på "Damsinho" igen finder vejen til netmaskerne. Det giver odds 2.37 på Damsgaard til at score når-som-helst i kampen.

Fun odds: Skulle Danmark i øvrigt vinde med præcist 8-0 igen giver det odds 67.00 hos bet365. 

 

Moldova optakt

Moldova er uden tvivl et af Europas svageste landshold, og man skal da også panorere langt ned af FIFA-ranglisten for at finde Danmarks næste modstander i VM 2022-kvalifikationen. 

Man skal også kigge mod bunden af VM 2022 kvalgruppe F, for at finde moldoverne. De ligger nemlig sidst i gruppen med kun ét point for seks kampe. Det ene point fik de i deres hjemmekamp mod Færøerne som endte 1-1. I deres næste opgave blev de så rundbarberet med 8-0 af Danmark i Herning. Siden har de ikke lavet andet end at tabe i VM-kvalifikationen: 4-1 til Israel og 2-0 til Østrig hjemme og 1-0 til Skotland og 2-1 til Færøerne ude. De tre seneste kampe blev spillet i september 2021.

Moldovas landshold går altså gennem svære tider, og de havde også et skidt Nations League, hvor de rykkede ned fra Liga C til Liga D. Det skete i en gruppe med Slovenien, Grækenland og Kosovo, hvor moldoverne kun skaffede ét point i de seks Nations League-kampe. Målscoren dengang var på 1-11. I denne VM kvalifikation har de en ligeså ringe målscore på 3-18, hvor Danmarks 8-0 sejr selvfølgelig medvirker kraftigt til den negative -15 målscore.

Vi behøver næppe gå meget i dybden med profilerne på Moldovas landshold, da ingen af navnene formentlig får klokkerne til at ringe hos den gennemsnitlige danske fodboldfan. Medmindre man følger de nationale ligaer i Rumænien, Hviderusland eller Moldova, hvor stort set hele landsholdet til dagligt slår deres folder i forskellige klubber.

I spidsen for Moldovas landshold står stadig den 56-årige italiener Roberto Bordin. Han fik debut som landstræner for Moldova i 1-1 hjemmekampen mod Færøerne i denne VM kvalifikation, og han er altså stadig manden, som det moldoviske fodboldforbund tror på. I hvert fald lidt endnu. Bordins kontrakt udløber nemlig ved udgangen af november.

 

Danmark optakt

Danmark fortsatte sejrsstimen i septembers tre VM-kvalkampe med maksimum point mod Skotland, Færøerne og Israel. Det kneb lidt mod Færøerne, som ydede brag modstand mod et reservespækket dansk landshold i Torshavn, men bl.a. 5-0 sejren i Parken over Israel var igen en suveræn oplevelse på alle parametre med det danske landshold.

Tre clean sheets blev det til i september-kampene, og Danmark har endnu ikke lukket et mål ind i denne VM-kvalifikation. Danmarks samlede målscore er på imponerende 22-0 for seks kampe, og med seks sejre og 18 point er der nu syv point ned til Skotland på andenpladsen og otte til Israel på tredjepladsen. VM billetten er ikke endegyldigt sikret endnu, men danske roligans kan nok godt begynde at lave rejseplaner rettet mod Qatar i 2022.

Hvis Danmark slår både Moldova og Østrig i de kommende to landskampe lørdag og tirsdag, vil vi med sikkerhed være kvalificeret til det næste VM i fodbold. Der er altså noget på spil, og mon ikke Kasper Hjulmands udvalgte vil gøre alt de kan, for at snuppe VM-billetterne efter de næste to kampe?

Kasper Hjulmand må se bort fra den skadede Barcelona-profil, Martin Braithwaite. Han skulle være ude for resten af året, og kommer heller ikke i spil i de sidste to VM-kvakampe i november, hvor Danmark møder Færøerne hjemme og Skotland ude.

Foruden Braithwaite er Jonas Lössl også stadig skadet, og det er igen AGF-keeperen Jesper Hansen som er kaldt ind som afløser. Christian Eriksen er også stadig ude, og der er ikke nyt om, hvornår Eriksen potentielt igen kan spille fodbold på højeste niveau. 

Tilbage i Danmarks trup er Jannik Vestergaard, som var ude i september-kampene med en skade. Også Kasper Dolberg er at finde i truppen, og han fik spilletid så sent som i weekenden for sin franske klub Nice mod Stade Brestois. Her blev Dolberg skiftet ind i det 78. minut ved stillingen 2-0 til Nice, som i øvrigt vandt kampen 2-1.

Spil hos bet365*

Startopstillinger: Moldova vs Danmark

Her ses vores forventede startopstillinger i Moldova vs Danmark i VM 2022 kvalifikationen. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på landenes seneste kampe, karantæner og skader.

De endelige startopstillinger i Moldova - Danmark bliver bekræftet ca. en time før kampstart.

Moldova
(Forventet)
Danmark
(Forventet)
Cristian Avram Kasper Schmeichel
Vadim Bolohan Andreas Christensen
Igor Armas Simon Kjær
Veaceslav Posmac Joachim Andersen
Oleg Reabciuk Joakim Mæhle
Vadim Rata Pierre-Emile Højbjerg
Cristian Dros Thomas Delaney
Ion Jardan Daniel Wass
Radu Ginsari Mikkel Damsgaard
Ion Nicolaescu Yussuf Poulsen
Sergiu Platica Andreas Skov Olsen

Spil hos bet365*