Serena Williams - Simona Halep: Odds, spilforslag og livestream til Wimbledon Finalen 2019

12. juli 2019

Serena Williams - Simona Halep: Odds, spilforslag og livestream til Wimbledon Finalen 2019

Amerikanske Serena Williams møder rumænske Simona Halep i sin 32. Grand Slam finale, når de to spillere mødes lørdag eftermiddag i Wimbledon finalen 2019 i damesingle. Læs odds-optakt med spilforslag og livestream info til S. Williams vs S. Halep her.

Årets største tennisfinale for kvinder finder sted lørdag d. 13. juli kl 14:00, når Serena Williams og Simona Halep står overfor hinanden i finalen ved Wimbledon 2019. Her kan Serena Willams tangere rekorden for flest Grand Slam titler med 24 sejre. I finalen står hun dog overfor en kompetent modstander i rumænske Simona Halep, der ligger nummer syv på verdensranglisten.

Wimbledon finalen mellem Serena Williams og Simona Halep kan ses på livestream hos Youbet, som viser kampene fra Wimbledon via "YouStream" til Youbets kunder. Hos bookmakeren finder du ligeledes dugfriske odds på Williams mod Halep før og under kampen.

Odds og stream hos Youbet >

Serena Williams vs Simona Halep odds

Her kan du se udvalgte Serena Williams vs Simona Halep odds hos bookmakeren Youbet til Wimbledon finalen 2019.

S.Williams - S.Halep odds
Hvem vinder kampen:
S. Williams: Odds 1.51 S. Halep: Odds 2.60
Sætspil:
2-0: Odds 2.20 0-2: Odds 3.80
2-1: Odds 3.25 1-2: Odds 5.30
Handicap partier:
Williams -1,5: Odds 1.60 Halep +1.5: Odds 2.25
Williams -2,5: Odds 1.71 Halep +2.5: Odds 2.10
Williams -3,5: Odds 2.00 Halep +3.5: Odds 1.76

 

Youbet har i finalen Serena Williams som favorit til at vinde Wimbledon 2019 med odds 1.51 på en sejr, mens der er odds 2.60 på en sejr til Simona Halep. Med Serena Williams' store erfaring i disse Grand Slams finaler, er det ikke den store overraskelse, at hun i finalen er favorit mod Simona Halep. En spiller som hun har vundet over i 9 ud af de 10 indbyrdes møder mellem de to spillere.

Odds på Wimbledon hos Youbet >

 

Optakt: Simona Halep har det svært mod Serena Williams

Serena Williams kan hente sit 8. Wimbledon trofæ i weekenden (foto: shutterstuck.com)

Amerikanske Serena Williams har en glorværdig tenniskarriere bag sig med hele 23 Grand Slam singles-titler, og er kun én titel fra at udligne Margaret Courts rekord på 24 sejre. Serena Williams er dog ikke en ung kvinde mere, og med sine 37 år, ligner det at karrieren lakker mod enden for den sejrsvante amerikaner. Således deltager Serena Williams, som for to år siden blev mor, heller ikke i så mange turneringer mere. Ikke siden French Open, hvor hun tabte i 3. runde, er Serena Williams blevet noteret for en kamp udenfor dette års Wimbledon.

Det ændrer dog ikke på den kendsgerning, at  Serena Williams er gået hele vejen til finalen ved Wimbledon 2019. Serena Williams står i sin 32. Grand Slam finale, med mulighed for at snuppe titel nummer 24. En imponerende bedrift, der vidner om, at vi er på vej til at sige farvel til en vaskeægte tennislegende.

I finalen står Serena Williams overfor rumænske Simona Halep. De to spillere har mødt hinanden 10 gange før, hvor Serena Williams har vundet ni af kampene. To gange tidligere har de to spillere stået overfor hinanden i en WTA finale, hvor Serena har trukket sig sejrsrigt ud af begge finaler.

På vejen til Wimbledon-finalen er både Serena Williams og Simona Halep gået igennem seks kampe før finale billetten blev booket. Serena Williams har på vejen til finalen kun afgivet to sæt, og har ikke lignet en kvinde på 37 år. I finalen møder hun dog en formstærk Simona Halep, som kun har afgivet ét sæt på sin vej til finalen og blandt andet slået store spillere som Azarenka og Svitolina ud.

Odds på Wimbledon hos Youbet >

 

Spilforslag: Tæt Wimbledon finale 2019 ender i tre sæt

At stå i en Grand Slam finale er hverken nyt for Serena Williams eller Simona Halep. Således er Serena Williams og Simona Halep de eneste spillere i WTA-regi, der har stået i en Grand Slam finale hvert år de seneste 3 sæsoner.

Wimbledon er dog noget specielt, og der er ikke noget at sige til, hvis de to spillere er lidt nervøse inden finalen. Her må Serena dog siges at have en fordel, da det er 32. gang i karrieren, at hun står i en Grand Slam finale, mens Simona kun har prøvet det fem gange før. Samtidig vil det være Simonas Halep kun 2. Grand Slam titel i karrieren, hvis hun slår Serena i finalen.

I Grand Slam sammenhæng har Serena Willams og Simona Halep mødt hinanden tre gange tidligere. Alle tre gange er kampene gået ud i tre sæt. Vi forventer også en tæt finalekamp, hvor vi spår gode chancer for at kampen kan gå ud i tre sæt. Både Serena og Halep har vist stor styrke under turneringen, og vi forventer derfor også en tæt finale. Der er odds 2.30 på Over 2,5 sæt i Wimbledon Finalen 2019 mellem Serena Williams og Simona Halep hos Youbet.

Odds på spilforslag kan ændre sig | +18

 

Livestream: Se Wimbledon finalen på nettet

Wimbledon finalen 2019 mellem Serena Williams og Simona Halep vises på dansk TV hos TV2, men ønsker man at livestreame Wimbledon finalen på nettet, er der også råd for det. Det er nemlig muligt at se hele Wimbledon finalen gratis på nettet hos bookmakeren Youbet, hvis man er aktiv kunde hos bookmakeren.

Alt der kræves er en betting-konto hos bookmakeren, hvorefter man kvit og frit kan livestreame Wimbledon finalen mellem Williams og Halep.

For at finde livestream til kampene, skal du blot tilgå odds-markederne for Wimbledon kampene hos bookmakeren, som findes under Tennis i odds-menuen. Når finalen er i gang, kan der klikkes på et Livestream Play-ikon, hvorefter livebilleder fra kampen toner frem på skærmen.

Live Stream Wimbledon hos Youbet >>

* R/V samt I.P. Restriktioner gælder| +18| Henvisningslink