Manchester United - PSG odds spilforslag: 1/8 finale i Champions League

1. december 2020

Manchester United - PSG: The Red Devils kan sikre sig avancement

Manchester United - Paris Saint Germain
Kampstart:
Onsdag d. 2. december kl 21:00
TV:
TV3 + / Viaplay 
Betting Partner: LeoVegas Sport
1 X 2
2.90 3.60 2.50

Spil hos LeoVegas Sport*

Manchester United - Paris Saint Germain statistik

Det omvendte opgør blev spillet på Parc des Princes d. 20. oktober, hvor Manchester United hentede en overraskende 2-1 sejr. Bruno Fernandes satte gæsterne i gang med en scoring på straffe i det 23. minut, inden PSG fik udlignet på et selvmål af Anthony Martial i 55. minut. Den afgørende scoring blev sat ind af Marcus Rashford i det 87. minut. 

De to klubber mødes for fjerde gang i historien. Manchester United har vundet to gange, mens PSG står noteret for en enkelt sejr, da de vandt med 2-0 på Old Trafford tilbage i 2019. 

PSG kan blive den kun tredje klub i historien, til at vinde to gange i træk på Old Trafford i europæisk sammenhæng. Juventus og Real Madrid er således de eneste klubber der har prøvet dette. 

Manchester United har i alt kun tabt tre gange i 31 kampe, når de har stået overfor fransk modstand i europæisk sammenhæng (V17-U11-T3). 

Hos PSG har man omvendt kun formået at vinde to ud af 11 kampe mod engelske modstandere, når man har spillet på udebane (V2-U4-T5). 

Old Trafford har ikke vist sig som noget nemt sted at spille som modstanderhold i de seneste sæsoner. Således har Manchester United vundet deres seneste syv hjemmekampe i europæisk sammenhæng med en målscore på 24-2. Sidste nederlag var tilbage d. 10. april 2019 til FC Barcelona (0-1). 

Manchester United vil sikre sig avancement fra Gruppe H med mindst et point mod PSG. Tidligere er The Red Devils avanceret fra Champions League gruppespillet i 18 ud af 22 tilfælde. 

Også PSG har mulighed for at kvalificere sig videre fra gruppen. En sejr til PSG (som ikke er på 1-0 eller 2-1), mens Leipzig og Basaksehir spiller uafgjort, vil sende franskmændene videre allerede inden sidste runde. 

Optakt: Alt fortsat åben i Gruppe H inden de sidste runder 

Der er revanche til gode hos Neymar og Co. når de onsdag aften løber ind på grønsværen i Manchester, efter at det omvendte opgør endte med en 2-1 sejr til United på en scoring tre minutter før tid af Rashford. Et nederlag, der kan vise sig at koste dyrt for de franske stjerner, når regnskabet skal gøres op efter næste runde.

I hvert fald er alt forsat åbent i Gruppe H, hvor tre hold kæmper om de to billetter til forårets knock-out kampe. Her er det United i førertrøjen med ni point, mens både PSG og RB Leipzig står noteret for seks point. 

Det betyder, at PSG er pisket til en sejr, hvis de selv vil stå med afgørelsen i sidste runde. Et pointtab vil således medføre, at man ikke selv kan afgøre sagerne i sidste runde mod Basaksehir, hvis tyrkerne vel og mærke taber til Leipzig. Derfor må det også forventes at være et fransk mandskab, der kommer topmotiveret ud til opgøret i jagten på tre point. Vinder PSG med mere end et mål (eller med et mål med 3-2 eller større), vil de således også tage førstepladsen fra Manchester United, idet franskmændene så vil være bedre indbyrdes. 

Det bliver dog ingen nem kamp for det franske mandskab, der møder et United hold i en god form. I weekenden fik The Red Devils vendt 0-2 til en 3-2 sejr over Southampton, da den tidligere PSG spiller Cavani fandt vej til netmaskerne i det 92. minut. Sejren betyder, at Manchester United står noteret for fire sejre i træk på tværs af alle turneringer. Ser man isoleret på Champions League, så har Manchester United gjort kort proces på Old Trafford i denne sæson, hvor de har besejret Leipzig med 5-0 og Basaksehir med 4-1. 

Gæsterne fra PSG kommer samtidig ikke ind til opgøret med den bedste form, efter de spillede 2-2 mod Bordeaux i weekenden. Det var på trods af, at både Neymar og Mbappe startede inde og man kom foran med 2-1 i første halvleg. Pointtabet var den fjerde af sin slags i 12 kampe for PSG i Ligue 1, hvor de langt fra har vist den samme dominans, som man har været vant til at se i de sidste mange sæsoner.   

Spilforslag: Ingen venskabskamp på Old Trafford 

Manchester United kan nøjes med et enkelt point i onsdagens møde på Old Trafford for at sikre sig avancement. Derfor kommer vi formentlig ikke til at se Ole Gunnar Solskjær bede sine spillere om at kaste fortøjningerne og angribe med alle mand. Derimod forestiller vi os, at det bliver gæsterne, der kommer til at være spilstyrende og mest på bolden. 

Paris-spillerne bør være hævntørstige efter revanche mod United. Ikke nok med det sene nederlag i det omvendte opgør, så endte Manchester United også med at sende pariserne ud af turneringen i knock-out fasen i 2018/19 sæsonen efter en scoring i overtiden. Derfor er det bestemt ikke gode minder, som PSG-spillerne sidder tilbage med efter deres tidligere møder. 

Kommer tingene ikke til at gå PSGs vej, så ved vi, at flere af de sydamerikanske spillere har et stort temperament, der kan betyde frustrationer og mange frispark. Spillere som Neymar og Di Maria plejer ikke at holde sig tilbage for nærkampe, hvis muligheden opstår. I forvejen er der næppe den bedste stemning mellem de to hold, og det kan ligeledes få betydning for, hvor hårdt spillerne kommer til at gå til hinanden. 

Kampens dommer - Daniele Orsato - plejer ikke at være en mand, der holder kortene i lommen, når han dømmer. I denne sæson har han haft et snit på 5,29 kort pr. kamp i Serie A, mens snittet har været på 4,16 i Champions League. I det omvendte opgør tidligere på sæsonen faldt der fem advarsler, mens der i den afgørende kamp for et par sæsoner siden faldt ikke færre end syv advarsler og et rødt kort. Vi forventer, at det godt kan gå hen at blive en kamp med mange advarsler igen, derfor hopper vi på over 4,5 kort hos LeoVegas. 

Over 4,5 kort står til odds 1.80 hos LeoVegas og bliver vores spilforslag til CHL braget mellem Manchester United og PSG.  

Spil hos LeoVegas Sport*