Spiltips til odds på Champions League kampene

15. september 2020

Tirsdag d. 15/9: Spilforslag til CL kvalifikationen

Kvalifikationen til Champions League er i fuld gang og tirsdag d. 15. september begynder de første kampe til 3. kvalifikationsrunde. Vi har taget et kig på de tre kampe der er programsat til denne dag og vil komme med vores spilforslag til kampene herunder. 

3. runde byder på dansk deltagelse i form af FC Midtjylland, der tørner sammen mod Young Boys hjemme på MCH Arena. Det opgør finder dog først sted onsdag aften, men du kan allerede nu blive klædt godt på til kampen i vores optakt til kampen, som du finder her.

FCM og de andre hold der deltager i 3. runde af Champions League kvalifikationen, kan som i de foregående runder se frem til, at der ikke bliver spillet returopgør. Det betyder, at der skal findes en vinder på dagen, hvilket man skal huske at være opmærksomme på, inden man placerer sine spil, da det kan få betydning for kampenes forløb til sidst i opgørene, hvis det ene hold er foran.  

Vinderne i denne runde kan se frem til at skulle spille den sidste og afgørende Champions League PlayOff-runde senere på måneden. Det vil samtidig som minimum sikre holdene en plads i Europa League gruppespillet, da et nederlag i den sidste runde betyder en plads i den knap så prestigefyldte turnering. Taberne af 3. runde derimod, kan se frem til at ryge over i den sidste og afgørende Europa League Playoff-runde, hvor den skal vindes, hvis der spilles gruppespil senere på året. 

Tirsdagens program i Champions League byder på tre kampe, der vil blive gennemgået herunder med spilforslag. 

Dynamo Kiev - AZ Alkmaar

Kamptidspunkt: kl. 19:30

Ukrainerne har fået en flot start på den nye sæson, hvor det største resultat kom i Super Cuppen, hvor man vandt med 3-1 over rivalerne fra Shakhtar Donetsk. En flot sejr set i lyset af, at Dynamo Kiev normalt er overmatchet af Donetsk, der sluttede 23 point foran dem i den ukrainske Premier League sidste sæson. Sejren kan have givet det ukrainske hold, der har Mikkel Duelund og den tidligere FCKer Benjamin Verbic i truppen, et selvtillidsboost inden tirsdagens møde mod hollandske AZ Alkmaar. 

Her står man overfor et hollandsk mandskab, der allerede trådte ind i turneringen i sidste runde hvor man mødte Plzen. Kampen blev vundet med 3-1 efter forlænget spilletid, hvor man ellers var ganske få sekunder fra at ryge ud i ordinær spilletid. Et straffespark i 95. minut sikrede dog hollænderne et remis efter 90 minutter, og fordelen inden den forlængede spilletid, der bød på to scoringer og et videre avancement til 3. runde. 

I modsætning til den ukrainske liga er Alkmaar ikke begyndt med deres ligakampe endnu, da den hollandske Æresdivision først startede op i weekenden og holdet pga. denne kamp har fået udskudt sidste weekends kamp. Om det bliver et issue for gæsterne er svært at se, men en lang rejse til Ukraine og et hjemmehold der sparede flere af deres spillere i weekendens ligakamp bør tale til Kievs fordel. Selvom Kiev i de seneste sæsoner har leveret en række skuffende resultater i Europa, og ikke været i stand til at kvalificere sig til et Champions League gruppespil siden 2015, så besidder holdet en masse spændende spillere, der på deres gode dage bør være bedre end Alkmaar. 

I hvad der ligner en tæt affære peger vi derfor mod en hjemmesejr, hvorpå oddset er steget de seneste dage. Dynamo Kiev kan spilles til odds 2.70 hos bookmakeren LeoVegas Sport. 

Spil hos LeoVegas Sport*

PAOK - Benfica 

Kamptidspunkt: kl. 20:00

Portugisiske Benfica kommer på en svær opgave, når de står overfor det græske hold PAOK i 3. runde af Champions League kvalifikationen. PAOK besejrede i seneste runde Besiktas ganske klart med en 3-1 sejr og ligner et hold i medgang med sejre i deres seneste fire kampe, hvis man tæller træningskampene med. Weekendens åbningskamp i den græske Super League bød på en planmæssigt sejr, da Larissa blev slået med 1-0. Dermed har Ferreiras tropper fået noget nær den bedst mulige optakt de kunne få til kampen mod Benfica. 

I modsætning til hjemmeholdet har Benfica hverken været i aktion i Champions League eller den hjemlige turnering endnu. Der har således kun været træningskampe på programmet, og der er ingen tvivl om at det ikke er den bedste optakt holdet kunne ønske sig. Når det er sagt, så er Benfica alligevel på papiret et stærkere hold, og de bør have så meget kvalitet i truppen, at det ikke bliver et større issue med den manglende kampform. 

De to hold har stået overfor hinanden fire gange siden 2014. Her er Benfica ubesejret med tre sejre, mens det en enkelt gang er endt uafgjort. Styrkeforskellen har været til at få øje på i de fleste kampe, hvor det seneste møde var i 2018, hvor Benfica vandt med 4-1 her på banen. Trods hjemmeholdets gode form og den manglende kampform hos gæsterne, så er oddset på en Benfica sejr steget i dagene op til kampen og nu oppe på et ganske fornuftigt niveau. Vi forsøger os derfor med en Benfica sejr til odds 1.90 hos LeoVegas Sport. 

Spil hos LeoVegas Sport*

Gent - Rapid Wien 

Kamptidspunkt: kl. 20:30

Aftenens sidste kamp bliver sparket i gang kl. 20.30 på Ghelamco Arena i Belgien, når Gent får besøg af østrigske Rapid Wien. Her kan Jess Thorups tidligere hold tage et stort skridt nærmere Champions League gruppespillet, hvis de er i stand til at hente en sejr. På papiret bør man have gode chancer for et videre avancement, men spillemæssigt ser det ikke godt ud for belgierne, der ikke har fået den ønskede trodseffekt ved at fyre den danske træner. En fyring der skete på trods af Gent i sidste sæson leverede deres bedste resultat i fem år med en 2. plads og en plads i 1/16 finalerne i Europa League 

Ind i stedet for Jess Thorup er kommet den rumænske træner Laszlo Boloni, der indtil videre har stået i spidsen for holdet i tre liga kampe. Her er det blevet til en enkelt sejr og to nederlag, og dermed står sidste sæsons sølvvindere fra Belgien kun noteret for tre point efter de første fem kampe. Spørgsmålet er, om spillerne kan abstrahere fra situationen her ligaen og gå ud at levere en bedre præstation i tirsdagens opgør, eller om spillerne simpelthen er for tynget af situationen. 

I hvert fald venter der svær modstand mod østrigske Rapid Wien, der i sidste sæson sluttede på en 2. plads efter Salzburg i tabellen. Opstarten har budt på lutter sejre for gæsterne, der i weekenden indledte den nye sæson med en overbevisende 4-1 sejr over Admira. Dermed ligner gæsterne det klart mest formstærke mandskab af de to hold, og selvom de spiller på udebane, så bør de have fine chancer for at drille de belgiske favoritter.

Gent og Rapid Wien har ikke tidligere stået overfor hinanden, og på det punkt kan det altså være svært at måle styrkeforholdet mellem de to hold. Gæsternes form og hjemmeholdet mangel på samme gør dog, at vi er tæt på at se opgøret som en 50-50 kamp. Derfor virker værdien, trods oddset er faldet, stadig at være på gæsterne. Vi forsøger os med et spilforslag på Rapid Wien dnb til odds 2.20 hos Bet365. 

Spil hos Bet365*