Næstved vs Silkeborg

28. september 2022

28/9: Næstved vs Silkeborg i pokalen

Der er sat punktum for landskampene og onsdag d. 28. september byder derfor igen på klubfodbold. Herhjemme i Danmark tager Næstved imod Silkeborg hjemme i "Næver" i pokalen kl. 18.00.

Hvis man hører blandt dem, som måske ikke synes landskampene er det mest spændende fodbold i verden, og som har set frem til at klubberne igen skal i aktion både herhjemme og i udlandet, kan man nu glæde sig over, at landsholdene rundt omkring på kloden har fået overstået deres Nations League- og venskabskampe.

I dag ruller klubfodbolden igen herhjemme i Danmark, når der sparkes gang i 3. runde af pokalen med opgøret mellem Næstved Boldklub og Silkeborg IF. I Dagens Spilforslag på Oddsforum.dk ser vi nærmere på dagens pokalkamp, som kan ses direkte på DR2 med optakt fra kl. 17.45 og med kampstart kl. 18.00.

 

Næstved vs Silkeborg spilforslag

Kampstart: 18:00
TV: DR2
Spilforslag: Uafgjort - odds 3.85 @ Oddset*

Når et Superliga-hold møder et lavere rangerende hold i pokalen, forventer de fleste, at det ender med en sikker sejr til Superliga-mandskabet. Men der kan vente Silkeborg en sværere opgave i Næstved, end mange måske forventer.

Næstved er nemlig et rigtig godt fodboldhold, som har fået en forrygende start på 1. division i denne sæson. De Grønne er stadig ubesejrede på hjemmebane i de fire første kampe, og for sæsonen er de V5-U4-T1 i NordicBet Ligaen. Det er samtidig et hold, som ikke har tabt i et godt stykke tid. Sæsonens hidtil eneste nederlag kom d. 17. august i Vejle, hvor Næstved så også blev servet ud af Nørreskoven med tenniscifrene 6-0 til Vejle.

Men siden da er det gået rigtig godt for Næstved, som senest vandt med 2-1 på udebane i FC Helsingør - en af 1. divisions sværeste udebaner. Hjemme i Næstved har de vundet de sidste tre hjemmekampe i 1. division med 3-0, 3-0 og 2-0, og kun i første hjemmekamp afgav de point, da de spillede 2-2 mod 1. divisions nuværende nr. 2, Hvidovre.

Det er altså ikke et nemt sted at komme som udehold, og vi forventer, at Kent Nielsen og Co. får en svær kamp i aften. Det forventer cheftræneren i Silkeborg da også selv:

"Pokalturneringen har en tendens til at udviske niveauforskellen på holdene, og man kan sige, at vi med Næstved ude fik den måske nok vanskeligst mulige lodtrækning. Vi kommer til at møde et rigtig godt hold, der er kommet flot i gang i NordicBet Ligaen, hvor de kun har tabt en enkelt kamp. De er både velspillende, velorganiserede og modige i udtrykket, og samtidig har de i Rajovic NordicBet Ligaens topscorer – og en meget dygtig træner i Peter Bonde. Så det bliver en udfordring og et åbent opgør", siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside inden onsdagens kamp på TINTSHOP PARK.

Silkeborg uden tre profiler mod Næstved

Det er også en Silkeborg-trup som mangler flere profiler til kampen. André Calisir, Stefan Teitur Thordarson og Sebastian Jørgensen har nemlig alle været i landsholdstjeneste, og kommer ikke med Silkeborg-truppen til Næstved.

Kent Nielsen slår dog fast, at Silkeborg kommer til at stille i noget nær stærkeste opstilling, for klubben satser på at gå hele vejen i pokalen:

"Som sagt lurer der altid overraskelser i pokalen, men vi skal sørge for, at det ikke bliver i vores kamp. Og jeg vil slå fast, at vi går ind i Pokalturneringen for at komme i finalen og vinde den. Mange har spurgt til, hvor højt vi prioriterer turneringen midt i det travle program med 3F Superliga og Conference League, men der har jeg det bare sådan, at vi går ind i pokalturneringen for at vinde den. Og vi kommer til at stille med et hold, der skal vinde kampene – hver gang og også i Næstved."

Silkeborg vandt selvfølgelig flotte bronzemedaljer i sidste sæson, og ligger også til i Top 6 i denne sæson. Men det har ikke været den bedste periode for klubben på det seneste. Ser vi på de sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, er Silkeborg V2-U1-T7. Der er selvfølgelig et par nederlag til Anderlecht og West Ham, som var forventede, men alligevel må man konstatere, at det også har været lidt svingende i den hjemlige Superliga.

Derfor forventer vi, at Næstved kan matche Silkeborg et langt stykke henad vejen i dagens pokaldyst. Næstved er som sagt stærke hjemme, og kommer ind til kampen med masser af selvtillid efter mange kampe i træk uden nederlag. Der kan altså vente Silkeborg, som altså også mangler tre normale startere, en svær kamp.

Silkeborg skal selvfølgelig være favoritter her, men vi satser på et tæt opgør, som disse pokalkampe ofte kan være. Derfor spiller vi uafgjort i ordinær spilletid til odds 3.85 hos Oddset.

Spil hos Oddset*