VM 2018: Scorer Mbappé igen for Frankrig mod Uruguay?

22. september 2022

22/9: UEFA Nations League kampe på programmet

Torsdag d. 22. september byder på fodbold fra landsholdsregi, når der spilles fodbold i UEFA Nations League. Se spilforslag til udvalgte TV-kampe her!

Klubfodbolden er skiftet ud med landsholdsfodbold i de kommende uger, hvor de sidste runder af UEFA Nations League løber af stablen rundt omkring i Europa.

De første kampe starter torsdag, hvor Danmark bl.a. skal i aktion, når de møder Kroatien i en direkte duel om førstepladsen til Gruppe 1. Læs optakt med spilforslag til det opgør her. 

I denne artikel med Dagens Spilforslag ser vi nærmere på de resterende kampe fra A-rækken, hvor der er tre kampe på programmet. Heriblandt i Danmarks gruppe, hvor Frankrig og Østrig tørner sammen i et opgør om vigtige point for ikke at slutte sidst i gruppespillet.   

I Dagens Spilforslag til torsdagens kampe har vi fundet alle spilforslag hos bookmakeren bet365.dk.

Spil hos bet365*

Få overblik over torsdagens TV-kampe og spilforslag her:

  • 20:45 Belgien - Wales
  • 20:45 Kroatien - Danmark (Læs optakt her)
  • 20:45 Frankrig - Østrig 
  • 20:45 Polen - Holland

 

Belgien - Wales

Kampstart: 20:45
TV: TV2 Sport
Spilforslag: Belgien -1,5 - Odds 2.02 @ bet365*

Wales kommer på en svær opgave, når de gæster Belgien på King Baudouin Stadium i Bruxelles. Gæsterne er efter fire kampe på sidstepladsen i Gruppe 4 med kun et enkelt point, mens Belgien står noteret for syv point. Tre point færre end Holland, som belgierne tørner sammen med i sidste spillerunde. 

Derfor er der også vigtige point på spil for hjemmeholdet, der altså med en sejr selv kan afgøre i sidste runde, om de skal vinde gruppen og spille sig med til Final4. Det samme gør sig gældende for Wales, der med en sejr i Belgien selv kan afgøre i sidste runde mod Polen, i forhold til om de skal klare sagerne og sikre sig et nyt gruppespil i den bedste række.

Det ligner dog unægtelig en svær opgave for Bale og Co. der dog var i stand til at hente deres eneste point i det omvendte opgør, som endte 1-1. Her bragte Youri Tielemans Belgien foran i starten af 2. halvleg, inden Brennan Johnson reducerede fem minutter før tid. 

Både Belgien og Wales er med når det går løs til VM i Qatar til december. Mens Belgien normalt er en fast bestanddel i det fine selskab, så deltager Wales for første gang siden 1958. Noget der er med til at understrege niveauforskellen på de landshold, som også bør gøre sig gældende torsdag aften, selvom de to landstrænere kan finde på at rotere og prøve nogle forskellige ting af. 

Rob Pages tropper har næppe kvaliteterne til at hente point i Bruxelles. Vi satser på at Belgien lever op til favoritværdigheden og spiller sig i en position, hvor de selv kan afgøre deres skæbne mod Holland i sidste runde.

Belgien -1,5 står til odds 2.02 hos bet365 og skal indeholde en minimal værdi på trods af Lukaku mangler oppe i angrebet. Et spil der også gik hjem da de to klubber mødte hinanden her på banen senest i forbindelse med VM-kvalifikationen, hvor Belgien vandt med 3-1.  

 

Spil hos bet365*

 

Frankrig - Østrig 

Kampstart: 20:45
TV: TV2 Sport X
Spilforslag: Frankrig HT/FT - Odds 2.10 @ bet365*

Foruden mødet mellem Kroatien og Danmark i Gruppe 1 spilles der samtidig et opgør mellem Frankrig og Østrig i Paris på Stade de France. Her kæmper de to nationer om at undgå sidstepladsen, der betyder nedrykning til B-rækken i den kommende omgang af Nations League. Indtil videre står Østrig med de bedste kort på hånden, da Alpe-nationen er noteret for fire point, mens Frankrig noget overraskende kun har noteret sig for to point i fire kampe. 

På forhånd lignede Frankrig ellers store favoritter til at løbe med førstepladsen. Didier Deschamps tropper kunne dog slet ikke få tingene til at spille i juni, hvor de første fire kampe blev spillet. Begge hjemmekampe mod hhv. Danmark og Kroatien blev tabt, mens man hentede et remis ude mod både Østrig og Kroatien. Derfor er der pres på de forsvarende VM mestre, der ved en nedrykning må forventes at skulle høre på ord som fiasko og katastrofe i de franske medier. 

Begge nationer må undvære op til flere spillere til denne samling. Hos Frankrig mangler spillere som Konaté, Kimpembe, Lloris, Pogba, Benzema og Kanté. For gæsterne mangler bl.a. styrmanden Dante i forsvaret, mens Laimer, Grillitsch og Kalajdzic også er blandt de folk, som den tidligere Manchester United manager Ralf Rangnick må undvære. 

Det bør dog være Frankrig der er bedst stillet i sådan en situation. Listen af spillere som Didier Deschamps synes nemlig at være uendelig lang med et hav af verdensklassespillere og store talenter der alle har fransk pas. Derfor vil det formentlig stadig være et ganske stærkt fransk landshold vi kommer til at se i Paris med spillere som Mbappe, Giroud og Griezmann. 

Østrig leverede et stort resultat i det omvendte opgør, der endte 1-1. Frankrig vandt dog stort på samtlige statistikker og et lignende kampbillede bør også komme til at udspille sig i denne kamp. Vi har svært ved at se Østrig holde stand henover 90 minutter. Denne gang har de samtidig ikke publikum i ryggen og det bør kunne skubbe franskmændende de sidste 10% til at hente en sejr.

Vi forsøger os med et spilvariant på HT/FT 1/1 til odds 2.10 hos bet365. Her er der gevinst så længe Frankrig er foran ved pausen og til slutfløjt. 

Spil hos bet365*

 

Polen - Holland

Kampstart: 20:45
TV: Ingen TV-kamp
Spilforslag: Uafgjort - Odds 3.60 @ bet365*

Holland har spillet sig i en gunstig situation i forhold til at snuppe førstepladsen i UEFA Nations League A Gruppe 4. Van Gaals mandskab er dog ikke sikker på noget endnu og derfor kræver det point mod Polen torsdag aften, hvis man vil spille sig til et godt udgangspunkt inden den sidste kamp mod naboerne fra Belgien. Holland står noteret for 10 point for fire kampe, mens forfølgerne fra Belgien er noteret for syv point. 

Polen på den anden side kan formentlig sikre sig en ny sæson i A-rækken med mindst et point i opgøret. Hjemmeholdet står noteret for fire point, hvilket er tre mere end Wales på sidstepladsen. De to to klubber tørner sammen i sidste runde på walisisk grund og her vil Czeslaw Michniewicz formentlig gerne have sikret sig overlevelse inden. 

Polen gjorde da også fin modstand da nationerne stod overfor hinanden i juni. Her endte det 2-2 i Holland efter at polakkerne havde bragt sig foran med 2-0 i starten af 2. halvleg. Føringen kunne dog ikke holdes i alle 90 minutter, men på papiret var det et flot resultat for Lewandowski og Co. der ligesom Holland er med til VM I Qatar senere på året. 

Hvis Belgien som forventet slår Wales i den anden kamp i gruppen vil et enkelt point være nok for Polen i forhold til at sikre overlevelse. Selvom Holland på papiret er favoritter, så tror vi godt Polen kan bide fra sig på hjemmebane. 

Det første opgør var både intens og målrigt, men denne gang bør det blive en mere afventende kamp, hvor Polen vil forsøge at dæmme op for Hollands hurtige offensive spillere. Det kan blive tæt og samtidig vil begge hold godt kunne leve med uafgjort, alt efter hvordan det går i den anden kamp. Vi forsøger os med en gentagelse af det første opgør og satser på X'et til odds 3.60 hos bet365. 

Spil hos bet365*