Frankrig - Moldova

11. november 2019

Frankrig - Moldova optakt: Værterne kæmpe favoritter på Stade de France

Frankrig tager imod Moldova i Gruppe H i EM 2020 kvalifikationen torsdag d. 14. november. Læs optakt til Frankrig vs Moldova med spilforslag til odds på kampen her.

Frankrig får torsdag aften besøg af miniput nationen Moldova hjemme på Stade de France, hvor de franske stjerner jagter en EM billet, som kan sikres med en sejr her. Frankrig har indtil videre haft større problemer i Gruppe H end ventet, hvor Tyrkiet har sat sig på førstepladsen inden de resterende to runder. Med Island indenfor rækkevidde er det derfor kun tre point som tæller for Deschamps mandskab, der skuffede senest med kun at få 1-1 hjemme mod Tyrkiet. 

Ser vi på odds til opgøret, er der da heller ikke den store tiltro til at gæsterne henter point med hjem fra Stade de France. Unibet har odds 1.01 på en hjemmesejr til Frankrig, mens uafgjort kan spilles til odds 34.00. En sejr til gæsterne fra Moldova er oppe i odds 71.00. Opgøret sparkes i gang torsdag d. 14. november kl. 20.45. Du kan læse vores spilforslag til Frankrig vs. Moldova nederst på siden. 

Spil hos Leo Vegas

Frankrig Optakt

Tyskland - Frankrig optakt og odds: Stor kamp åbner Nations League
Frankrig er kæmpe favoritter hjemme imod Moldova

Frankrig er kæmpe favoritter, når de hjemme tager imod Moldova torsdag aften. Her kan EM billetten sikres for Les Bleus, der indtil videre ikke har været så dominerende som forventet i Gruppe H. Som forsvarende VM mestre var der store forventninger til at Frankrig skulle gøre kort proces i denne gruppe, men især Tyrkiet har set sig stærkere end først antaget. De franske stjerner har smidt point i begge indbyrdes møder mod Tyrkiet, hvor de i den seneste kamp kun fik 1-1 hjemme imod dem. Det er dermed Tyrkiet som topper gruppen inden de resterende to runder med en bedre indbyrdes statistik.

Frankrig har foruden opgøret her mod Moldova en udekamp mod Albanien, mens Tyrkiet har en hjemmekamp mod Island, inden de slutter af med en kamp på udebane mod Andorra. Til Frankrigs fordel er der også en EM billet til gruppens nummer to, og her skal meget gå galt, hvis ikke Frankrig som minimum skal snuppe den placering. Med fire point mere end Island på tredjepladsen kræver det for de franske stjerner om bare at vinde en af de sidste to kampe. 

Frankrig vandt det omvendte opgør mod Moldova med 4-1 i et opgør, hvor både Mbappe, Griezmann og Giroud kom på måltavlen. De tre offensive stjerner hos Frankrig har haft en blandet sæson, hvor både Griezmann og Giroud har det svært hos hhv. Barcelona og Chelsea. For Girouds vedkommende er det kun blevet til fire kampe i Premier League i indeværende sæson, mens Griezmann har haft svært ved at leve op til det prisskilt som han blev købt ind til hos Barcelona. 

Herunder følger Didier Deschamps udvalgte til opgørene mod Moldova og Albanien. Her har Deschamps set bort fra Manchester United spilleren Anthony Martial, der ellers har spillet samtlige kampe for Les Bleus det seneste år og gjort sig positivt bemærket i United trøjen med fem scoringer i ni kampe. 

Frankrigs hold til EM opgøret mod Moldova: 

Målmænd: Steve Mandanda (Marseille), Alphonse Areola (Real Madrid), Mike Maignan (Lille)

Forsvar: Benjamin Pavard (Bayern München), Raphaël Varane (Real Madrid), Clément Lenglet (Barcelona), Léo Dubois (Lyon), Presnel Kimpembe (PSG), Kurt Zouma (Chelsea), Benjamin Mendy (Manchester City), Lucas Digne (Everton)

Midtbane: Corentin Tolisso (Bayern München), Blaise Matuidi (Juventus), Moussa Sissoko (Tottenham), Tanguy Ndombele (Tottenham), N’Golo Kanté (Chelsea)

Angriber: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Barcelona), Kylian Mbappé (PSG), Thomas Lemar (Atletico Madrid), Nabil Fékir (Real Betis), Kingsley Coman (Bayern München)

Moldova optakt

For flere af spillerne hos Moldova bliver det efter alt sandsynlighed en af de største kampe i deres karriere, når de løber ind på græstæppet torsdag aften i Paris. Flere af spillerne hos gæsterne har til dagligt klubadresser hos klubber der er langt fra toppen af europæisk fodbold. Gæsterne var indtil 1991 en del af Sovjetunionen men er nu et selvstændigt landshold, som ligger placeret helt nede som nummer 175 på FIFAs rangliste. 

Gæsterne er kun kommet på måltavlen to gange indtil videre i kvalifikationen, hvor det ene mål højest overraskende kom mod netop Frankrig i det omvendte opgør. Ellers har det været småt hvad vi har set fra Moldova, som står noteret for tre point og en målscore på 2-22. Sejren kom over gruppens anden miniput nation fra Andorra i en 1-0 sejr på hjemmebane tilbage i juni måned. Moldovas landshold har aldrig kvalificeret sig til en slutrunde, og med det nuværende system, ligner det heller ikke at det kommer til at ske indenfor den nærmeste årrække, når man ser på de resultater som Moldova har præsteret i de seneste 10 år, hvor det største højdepunkt var en 5-2 sejr over Montenegro i 2014. 

De fleste af spillerne fra Moldova spiller til dagligt i rumænsk fodbold, mens enkelte spillere har adresser rundt omkring hos andre europæiske klubber. Vladimir Ambros, som stod for gæsternes mål i det første opgør er også og finde på holdkortet hos Moldova til torsdagens opgør. 

Moldovas trup mod Frankrig: 

Målmænd: Alexei Koșelev (Sittard), Denis Rusu (Poli Iași)

Forsvar Igor Armaș (FC Voluntari), Dinu Graur (Astra), Cătălin Carp (Ufa), Artur Crăciun (Universitatea Cluj), Oleg Reabciuk (Pacos Ferreira).

Midtbane: Artur Ioniță (Cagliari), Eugen Oancea (SKA Habarovsk), Vadim Rață (Chindia Târgoviște), Eugeniu Cociuc (Sabail), Radu Gânsari (KS Samara), Vitalie Damașcan (Sittard), Nicolae Milinceanu (Vaduz), Virgiliu Postolachi (Lille)

Angriber: Artur Patraș (Minnesru Chisinau), Eugen Sidorenco (Chisinau), Alexandru Belousov (Sheriff Tiraspol), Alexandru Antoniuc (Milsami Orhei), Vladimir Ambros (Petrocub Hîncești)

Frankrig - Moldova spilforslag: 

Det ligner Davids kamp mod Goliat, når Frankrig får besøg af Moldova torsdag aften. Det ligner mere et spørgsmål om sejrens størrelse end et spørgsmål om hvem der vinder opgøret. Frankrig bør være sultne for at revanchere deres seneste 1-1 kamp mod Tyrkiet, og det kan komme til at gå ud over Moldova, som altså kun har æren på spil her, mens Frankrig kan sikre sig en EM billet med en sejr. 

Selvom man kunne forestille sig at Frankrig skruer ned for tempoet, hvis de først kommer komfortabelt foran, så tror vi godt det kan gå hen og blive grimt for gæsterne. Frankrig har flere offensive kort, som har brug for at tanke selvtillid på målkontoen, og mod en modstander af Moldovas kaliber, er det en oplagt mulighed hjemme foran egne fans på Stade de France. En bane, hvor Frankrig har gjort kort proces i tre af deres første fire hjemmekampe i kvalifikationen, og derfor forsøger vi os med at Frankrig scorer over 4,5 mål i opgøret til odds 2.18 hos LeoVegas. 

Spil hos Leo Vegas