Holland vs Nordirland

9. oktober 2019

Holland - Nordirland: Trupper, odds, spilforslag og statistik

Holland møder Nordirland i Gruppe C i EM 2020 kvalifikationen torsdag d. 10/10-2019 kl. 20.45, og her skal det hollandske mandskab bruge tre point, hvis de skal holde snor i Tyskland på førstepladsen, men gæsterne har spillet en flot kvalifikation. 

Der er topopgør i Gruppe C i EM 2020 kvalifikationen mellem Holland og Nordirland torsdag aften. Gæsterne har hentet 12 point i de første fem kampe, og har dermed lagt pres på både Holland og Tyskland, som er de store favoritter til at snuppe de to øverste placeringer. Holland skal derfor bruge en sejr hjemme på De Kulp i Rotterdam, hvis drømmene om en billet til EM 2020 skal i hus.

Hos bookmakerne er Holland da også store favoritter, men Nordirland har vist sig svære at spille imod, hvor de indtil videre kun har et nederlag i gruppen mod Tyskland. Er der værdi på en overraskelse i opgøret? 

Læs mere om Holland - Nordirland i optakten forneden, hvor vi også ser på odds, spilforslag og statistik før kampen på De Kulp i Rotterdam torsdag aften. Kampen kan ses direkte på 6'eren med kick off kl. 20.45. 

 

Holland - Nordirland: Odds og spilforslag

Holland - Nordirland odds hos Youbet
Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt.

Herover ses odds på Holland vs Nordirland hos bookmakeren Youbet. Oddsene er genstand for ændringer, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for de nyeste og opdaterede odds på Holland mod Nordirland.

I skrivende stund er Holland store favoritter mod Nordirland og det ligner da også umiddelbart en sejr til det unge og formstærke hollandske mandskab før kick off. Hos Youbet er der odds 18.00 på gæsterne fra Nordirland, odds 7.25 på uafgjort og kun odds 1.18 på Holland. Youbet har i skrivende stund 122 markeder på kampen, og tilbyder naturligvis også live odds på opgøret efter kick off.

Spil hos Youbet

Spilforslag: Holland + under 3,5 mål til odds 1.83

Vinderen af opgøret mellem Holland og Nordirland står med gode kort for at spille sig videre til EM2020 slutrunden næste sommer, og derfor er der også meget på spil for begge mandskaber torsdag aften. På papiret er der ingen tvivl om favoritværdigheden, og det vil da også gå over som en af årets største overraskelser, hvis Nordirland formår at hente en sejr her. 

Med til historien om Nordirlands flotte start ligger også, at deres kammpprogram, i forhold til Tyskland og Holland har været noget mere overkommelig i de første kampe. Når det er sagt, så har de dog leveret og hentet deres sejre, så det er ikke noget dårligt hold som Holland står overfor her. Vi forventer at gæsterne kommer med et defensiv udgangspunkt til opgøret, og det leder vores spilforslag hen mod få mål i opgøret. 

Vores spilforslag til odds på Holland vs Nordirland er et kombi spil, hvor der skal falde en hollandsk sejr + under 3,5 mål til odds 1.83 hos Youbet. Nordirland har spillet samtlige af deres første fem kampe under linjen her, og vi forventer også at det bliver Holland, som skal frem og skabe kampen. Selvom Holland har set stærke ud i offensiven, så er Nordirland det hold i gruppen, som har lukket færrest mål ind med fire scoringer i de første fem kampe. Vi forventer derfor ikke det bliver nemt for Holland at spille sig igennem. 

Spil hos Youbet

Holland optakt

Holland har vundet tre af deres første fire kampe ved EM2020 kvalifikationen. Eneste undtagelse var 3-2 nederlaget til Tyskland i 2. runde, hvor Nico Schulz med en scoring i 90. minut sikrede tyskerne de tre point. Derudover har der ikke været nogen slinger i valsen for det hollandske mandskab som bla. hentede en flot 4-2 sejr over Tyskland i runden efter at de havde tabt til dem på hjemmebane.  

Dermed står Ronald Koeman og det hollandske mandskab med gode kort på hånden for at slutte på en af de to øverste placeringer der giver adgang til næste sommers slutrunde. I sidste kamp blev det til en sikker 4-0 sejr over Estland, og dermed kan Holland med en sejr torsdag aften spille sig foran Nordirland. Et opgør der spilles på De Kuip i Rotterdam, og her har Ronald Koeman og det hollandske mandskab gode minder. I alt er det blevet til otte clean sheet i de seneste ni kampe for Holland, mens Ronald Koeman i 18 opgør som træner for Holland kun har tabt en kamp på denne bane. 

Det hollandske mandskab består af flere spændene unge spillere. Efter en årrække med skuffende resultater og glippende slutrunder for Holland ligner den kommende generation med bla. De Ligt, Van Dijk og De Jong et hold som igen kan blande sig i toppen af det europæiske hieraki, hvor vi er vant til at se Holland ligge. Første skridt på den rejse kan tages torsdag aften, hvor Holland med en sejr kan spille sig et stort skridt tættere på EM2020. Her kan Koeman glæde sig over at kunne stille op med de samme spillere som de seneste kampe mod Tyskland og Estland.    

Hollands trup mod Nordirland

Målmænd:

Jasper Cillesen, Valencia
Kenneth Vermeer, Feyenoord
Marco Bizot, AZ Alkmaar

Forsvar:

Hans Hateboer, Atalanta
Matthijs de Ligt, Juventus
Virgil Van Dijk, Liverpool
Nathan Ake, Bournemouth
Patrick Van Aanholt, Crystal Palace
Delay Blind, Ajax 
Stefan de Vrij, Inter 
Denzel Dumfries, PSV 
 

Midtbane:

Frenkie De Jong, Barcelona 
Davy Propper, Brighton
Kevin Strootman, Marseille 
Tonny Vilhena, FK Krasnodar 
Georginio Wijnaldum, Liverpool
Marten de Roon, Atalanta 
Donny van de Beek, Ajax 

Angreb:

Ryan Babel, Galatasaray
Steven Bergwijn, PSV
Memphis Depay, Lyon
Quincy Pomes, Ajax
Luuk de Jong, Sevilla 

 

Nordirland optakt

Nordirland har fået en flot start på deres EM2020 kvalifikation, hvor de har hentet fire sejre i deres første fem kampe. De fire sejre er faldet over Estland og Hvidrusland der må formodes at være de svageste hold i denne Gruppe. Med 2x Holland og Tyskland i de sidste kampe for Nordirland er det dog et hårdt slutprogram som det irske mandskab går i møde. Her kræver det som minimum et par overraskelser fra O'Neils mandskab, hvis en top to placering skal sikres. 

Nordirland har været gode i defensiven, hvor de kun har lukket fire mål ind. I offensiven har det dog også knibet med at score mål, selvom modstanderne har været Hvidrusland og Estland. I alt er det blevet til syv mål i fem kampe. Senest blev det til et 2-0 nederlag mod Tyskland, hvor holdet kun havde to afslutninger på mål. Forvent derfor ikke et nordirsk mandskab, som kommer for at spille underholdene fodbold torsdag aften. 

Nordirlands trup mod Holland

Målmænd:

Michael McGovern, Norwich
Bailey Peacock-Farrell, Burnley
Trevor Carson, Motherwell

Forsvar:

Jonny Evans, Leicester
Craig Cathcart, Watford
Conor McLaughlin, Sunderland
Jamal Lewis, Norwich
Michael Smith, Heart of Midlothian
Tom Flanagan, Sunderland
Ciaron Brown, Cardiff

Midtbane:

Steven Davis, Rangers 
Niall McGinn, Aberdeen
Corry Evans, Blackburn
Stuart Dallas, Leeds
Shane Ferguson, Milwall
Paddy McNair, Middlesbrough
George Saville, Middlesbrough
Gavin Whyte, Cardiff
Jordan Thompson, Blackpool
Liam Donnelly, Motherwell
Matthew Kennedy, St. Johnstone 

Angreb:

Kyle Lafferty, Sarpsborg  
Liam Boyce, Burton
Josh Magennis, Hull
Shayne Lavery, Linfield 

Holland vs Nordirland statistik

Holland og Nordirland har ikke mange tidligere kampe imellem hinanden, hvis man dykker ned i historien. Det seneste møde mellem de to mandskaber fandt sted ved en venskabskamp op til EM slutrunden 2012, hvor Holland gav irerne en afklapsning på hele 6-0. I alt har de to mandskaber mødt hinanden seks gange igennem historien, hvor Holland har vundet tre kampe, mens Nordirland står noteret for en enkelt sejr, en 2-1 sejr tilbage i 1965 i Belfast. De seneste betydningsfulde kampe mellem Holland og Nordirland blev spillet i forbindelse ved VM kvalifikationen i 1978. Her vandt Holland med 1-0 i Belfast, mens de to hold spillede 2-2 på De Kuip. 

Spil hos Youbet