Island vs Frankrig

9. oktober 2019

Island - Frankrig: Trupper, odds, spilforslag og statistik

Island møder Frankrig i Gruppe H i EM 2020 kvalifikationen fredag d. 11/10-2019 kl. 20.45, og her skal det islandske mandskab forsøge at bide skeer med de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Læs optakt med spilforslag, statistik og trupper her. 

Der er topopgør i Gruppe H i EM 2020 kvalifikationen mellem Island og Frankrig fredag aften. Gæsterne har hentet 15 point i de første seks kampe, og har dermed skabt et godt udgangspunkt inden de resterende kampe. Både Island og Tyrkier spiller dog også med om de to øverste placeringer, de giver en billet til EM 2020 næste sommer. 

Hos bookmakerne er gæsterne fra Frankrig pæne favoritter, men Island har de seneste år vist sig svære at spille imod, og formåede at spille 2-2 mod Frankrig i en træningskamp sidste år. Er værdien og hente på hjemmeholdet her? 

Læs mere om Island - Frankrig i optakten forneden, hvor vi også ser på odds, spilforslag og statistik før kampen på Laugardalsvöllur i Reykjavik fredag aften. Kampen kan ses direkte på Eurosport 2 med kick off kl. 20.45. 

 

Island - Frankrig: Odds og spilforslag

Island - Frankrig odds hos Youbet
Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt.

Herover ses odds på Island vs Frankrig hos bookmakeren Youbet. Oddsene er genstand for ændringer, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for de nyeste og opdaterede odds på Island mod Frankrig.

I skrivende stund er Frankrig store favoritter mod Island og det ligner da også umiddelbart en sejr til de franske mestre før kick off. Hos Youbet er der odds 1.46 på gæsterne fra Frankrig, odds 4.40 på uafgjort og kun odds 7.25 på Island. Youbet har i skrivende stund 111 markeder på kampen, og tilbyder naturligvis også live odds på opgøret efter kick off.

Spil hos Youbet

 

Spilforslag: Frankrig -1,5 til odds 2.40

Der er meget på spil, når Island og Frankrig løber på banen i Reykjavik fredag aften. Begge hold er sammen med Tyrkiet i en tæt duel om de to øverste placeringer i gruppen, og derfor vil et nederlag være dyrt for begge mandskaber. Island er det hold som er mest presset efter deres seneste nederlag på 4-2 til Albanien. Det tvinger dem frem i offensiven, da de gerne skal bruge tre point i dette opgør, hvis ikke Frankrig og Tyrkiet skal stikke væk. 

Selvom Island på papiret har leveret flere gode resultater de seneste år, så er der ingen tvivl om favoritværdigheden her. Frankrig er spiller for spiller et langt stærkere og mere rutineret mandskab. De bør kunne lukrere på at Island er tvunget til at spille offensivt her, hvilket kan åbne op fra franske omstillinger, hvor de med hurtige spillere som Mbappé, Griezman og Coman er rigtig farlige. Det omvendte opgør i Frankrig endte med en 4-0 sejr til Frankrig, og vi forsøger os igen med en fransk sejr. Vi forsøger os med et spilforslag med odds til Island vs Frankrig på en fransk sejr på mindst to mål til odds 2.40 hos Youbet. 

Spil hos Youbet

 

Island optakt

De fleste husker Island tilbage fra EM 2016, hvor holdet for første gang spillede sig ind på den store scene ved at spille sig frem til kvartfinalerne. Siden har Island deltaget ved VM slutrunden i 2018 og generelt gjort en god figur ved at levere flere gode resultater. I denne kvalifikationen har Island også gjort det godt med 12 point i de første seks kampe. Drømmene om en EM2020 billet led dog et stort knæk i sidste runde, hvor Island tabte med 4-2 til Albanien. Dermed er både Tyrkiet og Frankrig tre point for Island i tabellen, og derfor kræver det med alt sandsynlighed en islandsk sejr mod Frankrig, hvis det skal blive til en placering på en af de to øverste pladser. 

Island har hjemme på Laugardalsvöllur i Reykjavik gjort rent bord med tre sejre og en målscore på 6-1. Først blev Albanien besejret med 1-0. Herefter var det Tyrkiets tur til at få ørerne i den islandske maskine med et 2-1 nederlag inden Moldova senest blev besejret med 3-0. Derfor er der ingen tvivl om at Frankrig skal tage Erik Hamren’s tropper seriøst, hvis der skal hentes en sejr fredag aften. 

Islands trup mod Frankrig

Målmænd:

Hannes Halldórsson
Ögmundur Kristinsson
Rúnar Alex Rúnarsson

Forsvar:
Birkir Már Sævarsson
Jón Guðni Fjóluson
Sverrir Ingi Ingason
Hjörtur Hermannsson
Kári Árnason
Ragnar Sigurðsson
Hörður Björgvin Magnússon
Guðlaugur Victor Pálsson
Ari Freyr Skúlason

Midtbane:

Samúel Kári Friðjónsson
Jóhann Berg Guðmundsson
Arnór Ingvi Traustason
Birkir Bjarnason
Rúnar Már Sigurjónsson
Emil Hallfreðsson
Arnór Sigurðsson
Aron Einar Gunnarsson

Angreb:

Jón Daði Böðvarsson
Kolbeinn Sigþórsson
Viðar Örn Kjartansson
Alfreð Finnbogason
Gylfi Þór Sigurðsson

 

Frankrig optakt

Frankrig er som forsvarende verdensmestre store favoritter til at spille sig videre fra Gruppe H, hvor de dog har haft lidt besvær, blandt andet med et 2-0 nederlag til Tyrkiet, som har gjort at Frankrig endnu ikke kan se sig sikre på en plads til næste sommers EM2020 slutrunde. 

Frankrig har hentet fem sejre i seks kampe, hvor de især på hjemmebane har været stærke. Udover nederlaget på 2-0 til Tyrkiet har de det franske mandskab vundet med 4-1 over Moldova og 4-0 over Andorra på udebane. To resultater, som man ikke skal lægge for meget i. Det franske mandskab er dog fyldt med verdensstjerner, der til dagligt huserer rundt omkring i de største europæiske klubber. Det er derfor også svært ikke at se dem som store favoritter, når de løber på banen i Reykjavik. Det omvendte opgør endte som bekendt med 4-0 til Deschamps mandskab, hvor der var klasseforskel mellem de to hold. Selvom Frankrig kommer til at spille under nogle andre vilkår her, så forventer vi de gør kort proces, som de har gjort i de tidligere møder mod Island. Dette kan du læse meget mere om nederst på siden. 

 

Frankrigs trup mod Island

Målmænd:

Alphonse Areola
Hugo Lloris
Steve Mandanda

Forsvar:

Benjamin Pavard
Léo Dubois
Raphaël Varane
Kurt Zouma
Lucas Hernandez
Presnel Kimpembe 
Clément Lenglet 
Lucas Digne

Midtbane:

N’Golo Kanté
Blaise Matuidi
Tanguy Ndombele
Moussa Sissoko
Corentin Tolisso

Angreb:

Wissam Ben Yedder
Kingsley Coman
Olivier Giroud
Antoine Griezmann
Jonathan Ikoné 
Thomas Lemar
Kylian Mbappé

Island vs Frankrig statistik

Island og Frankrig har mødt hinanden 14 gange tidligere, og det islandske mandskab har stadig deres første sejr til gode. I alt er det blevet til 10 sejre til Frankrig, mens fire kampe er endt uafgjort. Det seneste opgør mellem de to mandskaber blev spillet d. 25. marts, hvor Frankrig vandt med 4-0 på scoringer af Samuel Umtiti, Olivier Giroud, Kylian Mbappé og Antoine Griezmann.

Island er det eneste mandskab der har spillet otte kampe eller flere mod Frankrig uden og have hentet en sejr. Den første kamp mellem Frankrig og Island blev spillet i 1957, hvor Frankrig vandt med hele 8-0. Frankrig har kun vundet en landskamp med mere end 8-0 en gang siden, nemlig en 10-0 sejr over Azerbaijan i 1995. Statistikkerne taler derfor ikke til Islands fordel inden fredagens møde.  

Spil hos Youbet