Kroatien vs Ungarn

9. oktober 2019

Kroatien - Ungarn: Odds, spilforslag og statistik

Kroatien får besøg af Ungarn i Gruppe E i EM 2020 kvalifikationen torsdag d. 10/10-2019 kl. 20.45. Her skal Kroatien forsøge og holde fast i førstepladsen i en tæt gruppe, hvor flere hold stadig er med i kampen om EM billetterne. Læs optakt med spilforslag og statistik til Kroatien - Ungarn her. 

Der er topopgør i Gruppe E i EM 2020 kvalifikationen mellem Kroatien og Ungarn torsdag aften. Her er der vigtige point på spil for begge mandskaber, som begge ligger godt til i en gruppe, som udover de to mandskaber tæller Slovakiet, Wales og Azerbaijan. Kroatien står noteret for ti point i fem kampe som rækker til førstepladsen, mens gæsterne står noteret for ni point på en tredjeplads. Derfor er begge hold stadig med i kampen om en billet til EM 2020 næste sommer. 

Kroatien spiller på hjemmebane, hvor de har hentet maksimum point indtil videre. Derfor er det heller ikke overraskende at se bookmakernes odds på opgøret, hvor Kroatien er store favoritter. Det var dog Ungarn som vandt det omvendte opgør og som ikke har tabt i de seneste fire indbyrdes møder mod Kroatien. Er værdien derfor og hente på gæsterne? 

Læs mere om Kroatien - Ungarn i optakten forneden, hvor vi også ser på odds, spilforslag og statistik før kampen på Stadion Poljud i Split torsdag aften. Kampen kan ses direkte på Eurosport 2 med kick off kl. 20.45. 

 

Kroatien - Ungarn: Odds og spilforslag

Kroatien - Ungarn odds hos Youbet
Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt.

 

Herover ses odds på Kroatien vs Ungarn hos bookmakeren Youbet. Oddsene er genstand for ændringer, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for de nyeste og opdaterede odds på Kroatien mod Ungarn.

I skrivende stund er Kroatien store favoritter mod Ungarn. Spørgsmål er, om der er værdi og hente i en sejr til hjemmeholdet, som er spillet ned i odds 1.35, mens der er odds 5.10 på uafgjort og odds 9.25 på en sejr til Ungarn. Youbet har i skrivende stund 112 markeder på kampen, og tilbyder naturligvis også live odds på opgøret efter kick off.

Spil hos Youbet

Spilforslag: Ungarn +0,5 i 1. halvleg til odds 1.95 

Der er ingen tvivl om at Kroatien er favoritter, når de løber på banen hjemme i Split tordag aften mod Ungarn. Det er dog ikke nødvendigvis fordi vi er enige i at hjemmeholdet skal være så store favoritter som vi ser hos bookmakerne. Kroatien har kun vundet tre af deres seneste syv kampe, og det har ikke virket som det kroatiske mandskab har kunne finde det niveau som de viste under den seneste slutrunde, hvor de spillede sig hele vejen til finalen. 

Senest blev det til pointtab ude mod Azerbaijan, og det sætter pres på det kroatiske mandskab, der slet ikke kan se sig sikre på en billet til sommerens EM slutrunde endnu. Det omvendte opgør endte med en 2-1 sejr til Ungarn, og vi forventer godt at de kan spille med her, især i første halvleg, hvor kræfterne bør være intakte. Vi forsøger os derfor med et spil på at Ungarn ikke er bagud ved pausen til odds 1.95 hos Youbet. 

Spil hos Youbet

 

Kroatien optakt

Kroatien har haft svært ved at finde det niveau frem, som de viste under sidste sommers VM slutrunde i Rusland, hvor holdet gik hele vejen til finalen. Siden har spillet haltet gevaldigt, hvor det blandt andet blev til en sidsteplads i Gruppe 4 ved Nations League sidste efterår. I kvalifikationen til EM 2020 har det også været svært at se, at Kroatien har været seedet som nummer et i Gruppe E, hvor det kroatiske mandskab ellers er kommet i en overkommelige gruppe, men alligevel har smidt point til både Ungarn og Azerbaijan. 

Selvom der ikke kan tales om krise hos det kroatiske mandskab, må 1-1 resultat mod bundproppen fra Azerbaijan senest alligevel give panderynker hos Dalic og det kroatiske mandskab. Hele fire hold er stadig med i kampen om at slutte på de to øverste pladser, hvor alt andet end en kroatisk sejr torsdag aften vil sætte hjemmeholdet under et unødvendigt stort pres inden de sidste runder. Det kroatiske mandskab kan dog glæde sig over at have Ivan Rakitić og Mateo Kovačić tilbage i truppen efter skader holdte dem ude mod Azerbaijan. 

Forventet opstilling mod Ungarn (4-2-3-1): Livakovic; Bartolec, Lovren, Vida, Barisic; Modric, Brozovic; Perisic, Rakitic, Vlasic; Rebic

Skader: Kramaric, Mitrovic, Pjaca, Vrsaljko, Pivaric

Ungarn optakt

Ungarn har spillet en flot kvalifikation, hvor sejren over Kroatien i 2. runde fortsat står som højdepunktet. Ikke mange havde forventet at se Ungarn med fremme i denne gruppe, hvor Kroatien og Slovakiet er de store favoritter til at spille sig videre. Ungarn har kun kvalificeret sig til EM slutrunden tre gange tidligere i historien, senest i 2016, der er derfor ingen tvivl om at det vil være kæmpestort det ungarske landshold at spille sig videre fra Gruppe E. Det kræver dog som minimum et par store resultater i de sidste tre kampe, hvor holdet udover Kroatien skal mødes Wales og Azerbaijan. 

Ungarn har tidligere haft et godt overtag på Kroatien, hvor vi skal tilbage til 2004 for at finde den seneste sejr til Kroatien. Siden har de to hold mødt hinanden fire gange, hvor de tre af kampe er endt uafgjort, mens Ungarn som bekendt vandt det seneste indbyrdes møde med 2-1. 

Forventet opstilling mod Kroatien (4-4-1-1): Gulacsi; Lovrencsics, Barath, Orban, Kadar; Dzsudzsak, A. Nagy, Kleinheisler, Sallai; Szoboszlai; Szalai

Skader: Tamas, Bese, Paulo Vinicius, Patkai, Zsoter, Kalmar

Kroatien vs Ungarn statistik

Kroatien og Ungarn møder torsdag aften hinanden for 12 gang i historien. Når de to baltiske lande mødes plejer det at blive en tæt affære. Seks af opgørene er således endt uden en vinder, mens Kroatien har vundet tre kampe. Ungarn står med sejren senest noteret for to sejre over Kroatien, den anden sejr faldt tilbage i 2000 i forbindelse med EM kvalifikationen. 

Når de to hold mødes i Kroatien har gæsterne haft det svært. Således har Kroatien ikke tabt i de seneste tre kampe på hjemmebane, hvor det er blevet til to sejre og en enkelt uafgjort. Kun mod Grækenland (10), Portugal (8) og Argentina (4) har Ungarn spillet flere kampe på udebane mod en modstander uden nogensinde at have hentet en sejr. Hjemme i Split har Kroatien dog haft det svært, hvor det kun er blevet til en sejr i de seneste 12 kampe (V1-U7-T4). En 2-1 sejr over Georgien i 2011. 

Spil hos Youbet