Oddset complience version test

4. august 2016

Danskerne har ikke fidus til Danmark ved OL-fodbold

Danmark er for første gang i 24 år repræsenteret på grønsværen ved den olympiske fodboldturnering for herrer - men danskerne har ikke stor fidus til dem.

Ikke siden de olympiske lege i Barcelona 1992 har Danmark spillet med om fodboldens OL-guld, hvor spillere som Thomas Helveg, Peter Møller og Stig Tøfting deltog. Dog uden den store succes, da landsholdet ikke gik videre fra den indledende pulje.

Læs optakt til Irak - Danmark her!

I år er forhåbningerne til OL-landsholdet i første omgang et avancement fra Gruppe A, men Oddset-spillerne fra Danske Spil har ringe tiltro til, at OL-landsholdet får succes ved sommerlegene.

- Det danske OL-landshold er de seneste tid blevet ramt af nærmest grotesk mange afbud og skader fra profiler som Yussuf Poulsen, Uffe Bech og Lasse Vigen, hvilket uden tvivl har påvirket Oddset-spillernes tro på Danmark. Normalt oplever vi en stor tiltro til det danske fodboldlandshold og en patriotisk stemning blandt vores spillere, men ikke op til dette OL, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Kun 5% af alle indskud på vinderen af herrernes OL-turnering er kommet på Niels Frederiksens danske drenge, hvilket er usædvanligt lavt. Derudover forudser 60% af spillerne, at Danmark ikke går videre fra Gruppe A, mens kun 40% spiller på, at Danmark slutter i Top 2. Dette på trods af, at Danmark har fået en fornuftig lodtrækning med Irak, Sydafrika og Brasilien som modstandere, fortæller Peter Emmike.

- Tiltroen er derimod helt i top på Neymar og Brasilien, idet hele 75% af alle indskud kommer på hjemmebanefavoritterne til at vinde OL-guld, siger Peter Emmike.

Tror du, at Danmark denne gang kan spille sig videre fra den indledende gruppe er der odds 1,75.

Omvendt giver et tidligt OL-exit odds 1,95. Kan Danmark overraske og vinde Gruppe A syvdobles dit indskud på Oddset, og et OL-guld er 30 gange pengene værd.