FC København vs Brøndby IF logo

9. september 2019

FCK - Brøndby odds inkl. Bendtner-specials i Reserveligaen

Se odds på FCK mod Brøndby i Reserveligaen tirsdag d. 10. september kl. 13.00. Danske Spils Oddset er klar med odds på kampens vinder samt masser af spændende Nicklas Bendtner odds-specials.

Nicklas Bendtner er med stor sandsynlighed med for FCKs reserver, når disse møder Brøndbys reserver i Reserveligaen tirsdag kl. 13.00. Det har skabt en voldsom hype omkring kampen, som nu bliver vist på TV3 Sport udelukkende på baggrund af Bendtners potentielle debut i FCK-trøjen.

Bookmakeren bet365 var indledningsvist på banen med odds FCK - Brøndby i Reserveligaen, hvor der var et overraskende højt odds 5.00 på FCK-sejr. Markedet fik dog ikke lov at være live længe, da bet365 nu har pillet det af igen. Om det bliver tilgængeligt igen, må tiden vise, men i stedet kan man kigge mod Danske Spils Oddset, som tilbyder odds på FCK-reserverne mod Brøndbys ditto tirsdag kl. 13.00.

Lige nu giver Oddset 2.40 på FCK, 2.25 på Brøndby og 3.85 på uafgjort. Danske Spil udmærker sig også ved, at have sat specials på Nicklas Bendtner. Scorer Bendtner i 1. halvleg får man f.eks. odds 5.50, og der er odds 40.00 på at Bendtner laver et hattrick. Se de mange odds-specials på Nicklas Bendtner mod Brøndby i Reserveligaen forneden eller hos Oddset.

Spil på kampen hos Oddset

 

Odds på FCK vs Brøndby i Reserveligaen

Hos Oddset er der lagt op til en jævnbyrdig kamp mellem FCK og Brøndby i Reserveligaen. Her er der p.t. odds 2.40 på FCK, 3.85 på uafgjort og 2.25 på Brøndby. Samtidigt har Oddset en række specials på kampens hovedperson, Nicklas Bendtner, hvor det er muligt at oddse på, hvordan Lord Bendtner gør det i kampen.

Spil på kampen hos Oddset

Bendtner og Mukhtar med i FCK vs BIF i Reserveligaen?

Reglerne omkring udskiftninger i kampene i Reserveligaen er således, at hvert hold må have syv spillere på bænken, hvoraf en skal være reservemålmand. Hvert hold må foretage fem udskiftninger i løbet af kampen.

Da kampen mellem FCK og Brøndby finder sted i forlængelse af en landskamppause, er det derfor nærliggende at tro, at der kan være flere normale førsteholdsspillere med i klubbernes trupper til dette derby i Reserveligaen. Hverken FCK eller Brøndby skal nemlig spille i DBU Pokalen i denne uge, og derfor er der mulighed for at give lidt kamptræning til nogle af de normale førsteholdsspillere, hvis trænerne finder behov for det. Der er ikke meget nyt at hente omkring de potentielle startopstillinger på klubbernes hjemmesider endnu, og det er derfor et åbent spørgsmål, hvilke spillere vi kommer til at se i aktion.

Det er dog meget sandsynligt, at Nicklas Bendtner er med for FCK. Ståle Solbakken har i hvert fald luftet muligheden for dette, hvilket fik TV3 Sport til at rulle produktionsapparatet ud til denne kamp og vise kampen direkte i TV. Samtidigt er Hany Mukhtar måske med for Brøndby. Det var han nemlig, da Brøndby spillede sidst i Reserveligaen mod FC Nordsjællands reserver d. 5. september. Her tabte Brøndby med 3-2 i Farum, mens FCK samtidigt tabte med 3-2 til Lyngby i Reserveligaen. Det var FCKs og Brøndbys første kampe i Reserveligaen i år.

Spil på kampen hos Oddset