FC København vs Brøndby IF logo

10. september 2019

TV-transmission af FCK vs Brøndby i Reserveligaen aflyses pga. regn

FCK møder tirsdag Brøndby i reserveligaen, hvor Nicklas Bendtner forventes at debutere i FCK-trøjen. Kampen kan ses i TV hos TV3 Sport.

Opdateret: Pga. voldsom regn bliver kampen ikke vist på TV.

"Dagens reserveligakamp mod Brøndby kan på grund af den massive regn i København ikke spilles på Nummer 10 som planlagt.

Begge klubber arbejder nu på at finde en alternativ bane til at få gennemført kampen. Det betyder også, at den planlagte TV-produktion fra kampen ikke bliver gennemført.

Hvis det lykkes at finde en bane, er kampen fortsat lukket for tilskuere, og der bliver heller ikke adgang for medier", skriver FCK på klubbens hjemmeside.

Oprindelig artikel:

Bendtner-feberen raser i Danmark, og alle FCK-fans tripper for at se "giraffen" i aktion for Løverne. Han kan få sin Superliga-debut mod Hobro søndag d. 15. september, men man behøver angiveligt ikke vente så længe med at se Bendtner i aktion for FC København.

Nicklas Bendtner får nemlig med stor sandsynlighed debut for FCK mod Brøndby, når de to ærkerivalers reserve-hold tørner sammen i reserveligaen tirsdag d. 10. september kl. 13.00 på FCKs træningsanlæg.

Se også: Nicklas Bendtner odds for FCK i 2019

I hvert fald omtalte Ståle Solbakken muligheden for spilletid til Bendtner i dette opgør, og det har skabt stor interesse for kampen, der dog spilles for lukkede døre. At kampen er lukket for tilskuere, er der dog ikke noget nyt i. Sådan er det altid, når de to københavner-klubber mødes i reserveligaen.

"Den kamp er vi nødt til at lukke. Det går ikke. Det er mod Brøndby. Det bliver jo krig. Det går ikke. Den må vi lukke", siger Ståle Solbakken til VG.

Det betyder altså, at tilskuere ikke har adgang til kampen, men nu melder TV3 Sport sig på banen og giver muligheden for at interesserede kan følge med hjemme fra stuerne. TV3 Sport har nemlig i dag meddelt, at stationen producerer og viser kampen direkte i TV og forventeligt også kan livestreames på Viaplay.

Kampen mellem FCK reserver og Brøndby reserver spilles tirsdag d. 10. september kl. 13.00, og TV3 Sport blænder op for transmissionen fra opgøret allerede kl. 12.45.

FCK vs Brøndby i reserveligaen 2019/20

FCK og Brøndby er i Gruppe 1 i Reserveligaen 2019/20 sammen med Lyngby og FC Nordsjælland. FCK spillede i dag, d. 5. september, deres første kamp i årets reserveliga mod Lyngby og tabte med 3-2. Mohamed Daramy lavede begge mål for FCK i det opgør, som du kan læse mere om her hos FCK.dk.

Brøndbys reserver spillede samtidigt deres første kamp i årets reserveliga mod FC Nordsjælland i Farum, og tabte ligeledes med 3-2. Her scorede Hany Mukhtar og Andreas Bruus målene for de blå/gule. Læs mere om den kamp hos Brøndby IF.

Bookmakeren Oddset er nu klar med odds på FCK vs Brøndby i Reserveligaen, hvor der også er en lang række Nicklas Bendtner-markeder at spille på. Læs mere om odds på FCK vs Brøndby i Reserveligaen her.