Lyngby - AaB optakt: Odds, spilforslag og statistik

12. juli 2019

Lyngby - AaB optakt: Odds, spilforslag og statistik

Oprykkerne fra Lyngby åbner deres Superliga-comeback med en hjemmekamp mod AaB, der skuffende gik glip af Top 6 i sidste sæson. Se Lyngby - AaB odds, spilforslag og statistik her.

Lyngby - AaB odds og spilforslag

LBK - AAB ODDS
Lyngby BK Uafgjort AaB
3.10 3.50 2.20
Spil hos bet365.dk >>
Kampstart 14:00 - Søndag d. 14/7 2019
TV & Stream EuroSport 2 / EuroSport Player

 

I vores spilforslag til odds på Lyngby - AaB går vi med en sejr til gæsterne fra Aalborg. AaB har gjort det godt i deres træningskampe op til sæsonstarten, hvor man senest slog AC Horsens med hele 0-4, og kontinuitet i en spillertrup er ikke altid nogen dårlig ting. Måske kan det vise sig at være en fordel for AaB, at man ikke har foretaget den helt store udskiftning i spillertruppen henover sommeren.

Derudover tror vi at Lyngby får brug for nogle kampe, før Superliga-formen for alvor er på plads, og før holdet er spillet helt sammen ovenpå en række udskiftninger i truppen som altid følger med en oprykning.

Odds 2.20 på AaB-sejr bliver vores første spilforslag til kampen hos bookmakeren bet365, og som et gæt på kampens resultat går vi med 1-3 til AaB til odds 17.00. Som en potentiel målscorer, tror vi på Tom van Weert til odds 2.50 til at score når-som-helst i kampen.

Spil hos bet365.dk >>

 

Optakt til Lyngby vs AaB d. 14. juli kl. 14.00

Lyngby er tilbage i Superligaen efter et års fravær. Oprykningen blev sikret via en tredjeplads i sidste års 1. division, og derefter en samlet 4-3 sejr over Vendsyssel i de to playoff-kampe om pladsen i dette års Superliga. Sommeren er blevet brugt på oprustning, og der er hentet flere spændende spillere ind som forstærkninger. Men om det er nok til at sikre overlevelse i en sæson, hvor hele tre hold rykker ud af Superligaen, må tiden vise.

I optakten har Lyngby-holdet manglet lidt på fysikken iflg. udmeldingerne fra klubbens trænerstab, og hvorvidt holdet er kommet i den nødvendige Superliga-form, og er spillet helt sammen endnu, får vi første fingerpeg om her mod AaB.

I sommerens testkampe har Lyngby gjort det godt med 1-0 sejre over HB Køge og FC Helsingør, og senest slog man Malmö FF med 2-4 på udebane.

Aalborgenserne skuffede i sidste sæson ved at misse Top 6-slutspillet i Superligaen, og blev derefter elimineret i Europa Playoff af AGF. Ambitionerne er naturligvis at nå med i det forjættede mesterskabsspil i år. Men AaB sagde efter sidste sæson farvel og tak til den gamle trio Rasmus Würtz, Kasper Risgård og Kasper Pedersen, og har p.t. en gennemsnitsalder på kun 23,8 år i truppen, som består primært af unge talenter og spillere af egen avl.

Vi har ikke de store forventninger til dette AaB-hold i efterårssæsonen, medmindre der hentes et par forstærkninger inden sommerens transfervindue smækker i. Men holdet bør være markant stærkere end Lyngby, og i de sidste par testkampe er det da også gået udmærket for AaB. Først som spillede AaB 1-1 mod Ajax (mål: Tom van Weert), og senest slog man AC Horsens med 0-4 (mål: Patrick Olsen x 2, Frederik Børsting og Mikkel Kaufmann).

 

Statistik: Lyngby vs AaB

  • AaB har vundet 14 af deres seneste 17 Superliga-kampe mod Lyngby (V14-U0-T3). AaB har vundet de sidste tre opgør.
  • I dette århundrede har Lyngby kun tabt flere kampe mod én modstander, nemlig FC København (16 nederlag).
  • Lyngby har dog vundet 2 af de sidste 3 hjemmekampe i Superligaen mod AaB; 3-2 i maj 2012 og 1-0 i september 2016.
  • Det seneste opgør mellem Lyngby og AaB i Superligaen blev spillet i Lyngby d. 2. december 2017. Her vandt AaB 2-1 på mål af Jannik Pohl og Rasmus Thellufsen, mens Kim Ojo scorede for Lyngby.
  • D. 24. marts 2002 tabte Lyngby med 0-7 på hjemmebane mod AaB, hvilket er klubbens største hjemmebanenederlag i historien.
  • Oprykkerne fra Lyngby spiller i år deres 18. Superliga-sæson.
  • I sidste sæson var Jeppe Kjær topscorer i Lyngby med 10 mål, men han har forladt klubben denne sommer.
  • AaB har ikke tabt deres første Superliga-kamp i en ny sæson i de sidste 9 sæsoner (V3-U6-T0). Sidst de tabte en åbningskamp i Superligaen var i 2009/10, hvor de tabte med 1-0 i Aarhus til AGF.
  • I sidste sæson var Lucas Andersen AaBs topscorer med 10 mål i 23 kampe.
  • Tom van Weert har scoret i 3 ud af de seneste 4 udekampe for AaB.

Spil hos bet365.dk >>

Statistikkilde: GraceNote.com