Fodbold i TV

TV guide: Fodbold i TV

Der er fodbold i TV næsten hver eneste dag i Danmark, hvor en lang række TV-kanaler deler rettighederne til at vise fodboldkampene i TV. Se programmet for fodbold i TV her!

Se hvornår du kan se fodbold i TV fra Superligaen, Premier League, La Liga og flere andre store europæiske fodboldligaer, samt hvilke TV-kanaler der viser f.eks. Champions League, Europa League og landskampe i TV. Her på Oddsforum.dk kan du altid se en oversigt over kommende fodboldkampe i dit TV.

Kommende fodboldkampe i TV

Herunder får du et overblik over kommende fodboldkampe i TV på de danske TV-kanaler samt mulighederne for at live streame fodboldkampe hos bookmakere og streamingtjenesterne i Danmark.

OBS: Regler og vilkår gælder for fodbold livestreaming hos bookmakeren bet365. +18 og geografiske restriktioner er gældende. Læs mere om bookmaker livestream her.

Start Kamp / Turnering TV / Stream Livestream
TV guiden er p.t. ude af drift...
- - - -

 

TV guiden over fodbold i TV opdateres løbende

Vores Fodbold i TV-program opdateres jævnligt og mindst en gang ugentligt. Vi tager forbehold for ændringer og fejl i TV-programmet for ovenstående fodboldkampe i TV. Herudover er det værd at bemærke, at der kan være fodboldkampe i TV (eller hos streamingtjenesterne) som ikke fremgår i vores program over fodbold i TV.

Fodboldkampene som er angivet som mulige at live streame hos streamingtjenester som f.eks. Viaplay eller TV2 Play kræver et betalingsabonnement hos udbyderen. Læs mere om priser og pakker på udbydernes hjemmesider.