VM Blog: Choknederlag til Mexico hæver oddset en smule på Tyskland

17. juni 2018

VM Blog: Choknederlag til Mexico hæver oddset en smule på Tyskland

De regerende verdensmestre fra Tyskland løb søndag eftermiddag ind i et chokerende nederlag mod Mexico i tyskernes første VM 2018 kamp. Bookmakerne hæver nu oddset på Tyskland som VM vindere.

Der findes vel stort set ingen fodboldfans på denne klode, som ikke havde forventet at se tyskerne langt fremme i deres titelforsvar ved VM 2018 i Rusland. Men et choknederlag til Mexico på 0-1 i åbningskampen har fået bookmakerne til at tvivle lidt mere på at Tyskland genvinder verdensmesterskabet i fodbold. Tyskland er nu kun tredjestørste favorit til at vinde VM efter Brasilien og Spanien.

Før VM startede kunne Tyskland spilles til omkring odds 6.00 som den næststørste favorit, kun overgået af Brasilien til odds 5.00. Nu har bookmakerne over hele linjen hævet oddset på Tyskland som VM vindere i 2018 efter den skuffende første kamp i Gruppe F. Dog ikke så meget, som man måske kunne forvente. Læs mere forneden.

Se VM 2018 odds hos LeoVegas.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

artiklen fortsættes forneden...

 

Tyskland giver nu odds 9.00 som VM vindere

Vi har været en tur rundt hos de forskellige bookmakere for at se opdaterede odds på Tyskland som VM vindere efter kampen mod Mexico, og her er det bedste odds vi har kunnet finde lige nu, odds 9.00 på Tyskland. Det odds fandt vi hos LeoVegas Sport, men vi gør opmærksom på, at der kan findes endnu højere odds hos de øvrige bookmakere, og at oddsene på Tyskland kan ændre sig.

Der er altså ikke tale om nogen stor forandring, men dog en lille stigning, i oddset på Tyskland som verdensmestre, og det skyldes selvfølgelig, at Tyskland stadig har to - på papiret - overkommelige kampe mod Sverige og Sydkorea. To sejre her, og Tyskland er sikkert videre, men det er klart at der skal helt andre boller på suppen i tyskernes næste kamp mod Sverige lørdag d. 23/6 kl. 20.00, hvis Tyskland stadig skal spille en rolle ved dette VM.

 

Odds på Mexico som verdensmestre halveres

Man må dog give det til mexicanerne; de spillede en fantastisk fodboldkamp, og kan blive en farlig outsider ved VM, hvis de kan holde gejsten oppe. Når man kan besejre Tyskland, de forsvarende verdensmestre, så kan det måske blive til flere overraskelser ved VM 2018 for Mexico.

Før VM startede kunne man få odds 91.00 på Mexico hos LeoVegas Sport, hvor oddset umiddelbart efter choksejren over Tyskland er nede i odds 41.00 på Mexico som VM vindere.

Se VM 2018 odds hos LeoVegas.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil