Arsenal - Southampton odds: The Gunners fortsætter imponerende form

8. april 2018

Arsenal - Southampton odds: The Gunners fortsætter imponerende form

Søndag klokken 15:15 står Southampton overfor en svær opgave, når de besøger Emirates Stadium hvor Arsenal venter dem. Find de bedste Arsenal - Southampton odds i vores optakt, der som altid indeholder spilforslag. 

Det ligner på forhånd en svær opgave for Mike Hughes og Southampton, når Wenger og co. tager i mod dem på Emirates Stadium. Tre point er alfa omega for begge klubber, men for to vidt forskellige mål. Southampton kæmper om overlevelse, mens Arsenal kæmper om at holde fast i det sidste terræn, der giver dem adgang til europæisk fodbold i næste sæson.

På Emirates Stadium har Southampton dog haft et godt tag på hjemmeholdet, og kun tabt de sidste to ud af fem indbyrdes opgør. Tager vi et kig på Arsenal - Southampton odds, er The Gunners storfavoritter til odds 1.55 hos LeoVegas, mens en Southampton sejr står i odds 4.45 hos samme bookmaker. Ender kampen uden vinder, kvitterer LeoVegas med odds 6.50.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Læs mere om odds på Arsenal - Southampton  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

 

Arsenal - Southampton Spilforslag: Arsenal henter sjette sejr i træk

Selvom Arsenal tidligere har haft problemer med at knække Southampton, hvor det blot er blevet til to sejre i de seneste fem indbyrdes opgør på Emirates, burde holdet være i stand til at gøre det i denne sæson taget omstændighederne i betragtning.

Arsenal er i forrygende form, hvor det især er Lacazette, Aubameyang, Ozil og Ramsey der har skinnet igennem. De har vundet fem kampe i træk, hvor man senest bankede CSKA Moskva 4-1. Det er derfor et selvtillidsfuldt Arsenal mandskab, der dukker op til kamp, men det kan man ikke sige om Southampton.

De har blot vundet ét udebaneopgør i deres seneste 13 kampe, og Mark Hughes ser ud til at have svært ved at sætte sit præg på holdet. Det ser umiddelbart ud til, at spillerne slet ikke har hørt efter til træning. Southampton har tabt 3-0 de sidste to udebanekampe, sidst til West Ham, og der er ingen grund til at Arsenal ikke fortsætter deres lidelse.

Vi spiller derfor:

  • Arsenal -1.5 AH - odds 2.50

Spil på Premier League hos LeoVegas >>

 

Arsenal tilbage på vindersporet

Det ser endelig ud til, at Arsenal har fundet den rette spillestil i den sidste del af sæsonen. Selvom det er for sent at bryde ind i top fire feltet i Premier League, er Wengers mandskab fortsat med i Europa League, hvor de har nydt stor succes. Senest spillede man den første kamp mod CSKA Moskva i kvartfinalen, hvor det blev til en flot 4-1 sejr.

Det var en fantastisk første halvleg fra Arsenals side af. Aaron Ramsey, Mesut Ozil og Alexandre Lacazette var ikke til at stoppe. The Gunners tager derfor i mod Southampton med kufferten fuld af selvtillid. Man er på en stime af fem sejre i træk, og der er absolut gode muligheder for at forlænge den stime til seks sejre i træk.

Pierre-Emerick Aubameyang forventes at være i startopstillingen til denne kamp. Han var ikke med mod CSKA Mosvka, da han allerede er blevet registreret I Dortmunds trup tidligere på sæsonen. Den tidligere Dortmund stjerne har været en af grundene til et bedre spillende Arsenal mandskab. Han har scoret fire mål i hans sidste tre Premier League kampe.

 

Kan Mark Hughes redde Southampton?

Southampton så forfærdelige ud i sidste uge, da de tabte hele 3-0 til West Ham. Det efterlader dem på en 18. plads med to point op til overlevelsen. Der var absolut ingen tegn på forbedringer i Southampton truppen fra Mark Hughes' side, hvilket efterlader et stort pres på hans skulder til kampen mod Arsenal. Det skulle dog overraske os alle hvis Southampton kan rode bod på deres problemer på blot en uge før opgøret på Emirates.

Southampton er dog stadig med i FA Cuppen, men selvom det er en fin præstation, så vil man altid foretrække overlevelsen i Premier League fremfor alt andet. I ligaen har Southampton kun vundet ét ud af deres seneste 18 kampe. Det er en katastrofal form, og det er op til Hughes at rede trådene ud. Både spillet på banen, men også det mentale aspekt i omklædningsrummet. Spillerne virker til at have givet op, og det afspejler sig tydeligt i deres præstation på banen.

 

Spil på opgøret hos LeoVegas >>

 

Live stream Arsenal - Southampton hos Viaplay

Viasat ejer rettighederne til at vise Premier League i TV, og derfor er det ikke muligt at se Premier League på bookmaker livestream i Danmark.

Leder du efter muligheden for at live streame Premier League-kampene og Arsenal - Southampton d. 8. april, kan du søge mod streamingtjenesten Viaplay, som tilbyder livestream fra stort set alle Premier League-kampe i sæsonen 2017/18.

Det kræver et betalingsabonnement hos Viaplay for at kunne se den store sportspakke med bl.a.Arsenal - Southampton, og det kan du læse mere om direkte hos udbyderen. Men så får du også adgang til alt fodbold på Viaplay.

Se Champions League livestream her >>